סיגרים מרוקאים

השף אבי ביטון מבשל לקובי אריאלי סיגרים מרוקאים אמיתיים לכבוד שבת

28/04/2015
ערוץ האוכל קבלו עדכונים מערוץ
  • RSS

>> צפו בסרטון מתוך התוכנית “ארוחת שבת” בערוץ האוכל

המרכיבים:

1 חבילה עלי סיגר

למילוי:

  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 1 עלה דפנה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 צרור כוסברה
  • 4 שיני שום
  • 3 כפות חומץ
  • מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט קינמון
  • מעט מים וקמח להדבקת הסיגרים
  • שמן לטיגון עמוק

.

להגשה:

  • עגבניות טריות לרסק

.

אופן ההכנה:

1. יוצרים מהבשר שתי קציצות גדולות. מבשלים אותן במים עם עלה הדפנה כחצי שעה.

2. מוציאים את הקציצות וטוחנים במעבד מזון עם שאר הירקות והתבלינים.

3. ממלאים את עלי הסיגר בתערובת, מגלגלים ומדביקים במעט מים וקמח.

4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.

5. מגישים עם טחינה ורסק של עגבניות טריות.

 

רוצים לבשל עם השפים של ערוץ האוכל בזמן אמת? הורידו את אפליקציית המתכונים של ערוץ האוכל.

>> להורדת האפליקציה לאייפון לחצו כאן

>> להורדת האפליקציה לאנדרואיד לחצו כאן




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה