מתכון: רוסטביף פיקניה ברימונים וענבים

אם אתם מחפשים מנה מושלמת להגיש לאורחים (או לסעוד עם עצמכם), נסו את המתכון של השף ירון קסטנבוים לרוסטביף פיקניה ברימונים וענבים. ללקק את האצבעות!

14/09/2017
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • בדואר
  • RSS

אם אתם מחפשים מנה טעימה במיוחד, נסו את המתכון המנצח לרוסטביף פיקניה ברימונים וענבים, שמציע השף ירון קסטנבוים, ממסעדת ”עראוס” . קסטנבוים, אשר הרכיב את תפריט המסעדה תוך בחירת נתחים וחיתוכי בשר מובחרים, בהחלט מבין דבר או שניים בענייני הגשה ווהמנה הספציפית הזאת מתאימה גם לאירוח בחג. היא קלילה, פשוטה להכנה ובטוח תדהים את האורחים שלכם. אז בתיאבון!

מתכון רוסטביף פיקניה ברימונים וענבים

חומרים:

1.5 ק”ג פיקנייה

4 כפות שמן זית

4 כפות מלח ים אטלנטי

4 אשכולות ענבים שחורים

3 רימונים חתוכים לרבעים

1 כף טימין

4 כפות רכז רימונים

2 כפות פלפל שחור גרוס

1 כפית זרעי כוסברה

1 כפית זרעי חרדל

1 כפית זרעי שומר

רוסטביף

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות.

חורצים את נתח הפיקניה באזור השומן.

מערבבים את המלח, הטימין והשמן יחדיו ומורחים את הנתח מכל צדדיו.

מניחים בתבנית את הנתח, מסביב מפזרים את הענבים ורבעי הרימונים וצולים למשך 40 דקות.

מוציאים מהתנור, מזלפים מעל את רכז הרימונים, פלפל שחור גרוס, זרעי הכוסברה, זרעי החרדל וזרעי השומר וצולים למשך 10 דקות נוספות.

אופן ההגשה:

לאחר סיום הצלייה, יש להמתין כ-10 דקות ולפרווס את הנתח לפרוסות דקות.

את הפרסות נניח בצלחת לצד הפירות הצלויים ונזלוף את מהרוטב מעל הבשר.

 

עראיס, מתחם שרונה מרקט, תל אביב

03-5509070 | www.arais.co.il

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה