מתכון קלאסי לבלינצ'ס מתוקים

הבלינצ'ס שלנו יוגשו עם שני מילויים מתוקים: גבינה מתוקה וצימוקים וממרח גבינה ושוקולד. מנה מושלמת לבראנץ' סתווי באווירה ביתית ומפנקת

19/10/2014
  אביגייל פולק כהן קבלו עדכונים מ  אביגייל
  • בדואר
  • RSS

 טרה בלינצ'ס, צילום: אביגייל פולק כהן

יש איזה קסם מיוחד, איזו איכות מפנקת ומהנה בארוחה שמוגדרת כבראנץ'. השעה היא שעת ביניים מנומנמת, האווירה תמיד קשורה לחופש או שבת והחברה תמיד נעימה. יושבים יחד, חברים ומשפחה, סביב שולחן באווירת בוקר צהריים ומתענגים על קפה ומטעמים.

אחד המאכלים שאצלנו אוהבים להגיש סביב שולחן הבראנץ' הוא בלינצ'ס רכים ומעט חמימים, מלאים בדברים טובים. האחד אוהב בלינצ'ס רק עם גבינה מתוקה ואילו השנייה מעדיפה עם שוקולד, אבל יהיה טעמו של המילוי אשר יהיה, הכיף הגדול הוא עדיין למרוח את עלה הבלינצ'ס, לגלגל ולהתענג על הטעם ועל החברה הטובה.

המתכון:

מה צריך:

למעטפת:

1.5 כוסות קמח.

2 כוסות חלב טרה.

3 ביצים.

3 כפות שמן.

2 כפות סוכר.

למילוי:

1 גביע גבינת טוב טעם טרה מעורבב עם 2 כפות סוכר וחופן צימוקים.

1 גביע ממרח גבינה ושוקולד מוו של טרה.

אופן ההכנה:

טורפים בקערה ביצים וחלב בעזרת מטרפה ידנית.

מוסיפים את שאר המצרכים לקערה וממשיכים לטרוף עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים.

מחממים במחבת טפלון 2 כפיות שמן.

ממלאים מצקת בבלילה ויוצקים למחבת.

מניעים את המחבת בתנועות סיבוביות, כך שהבלילה תכסה את כל המחבת.

מטגנים כ- 3 דקות, הופכים ומטגנים עוד דקה.

מניחים בערימה להצטננות.

לקראת ההגשה:

מניחים עלה בלינצ'ס על משטח העבודה, מורחים את אחד המילויים, מקפלים את העלה לחצי ומגלגלים.

מניחים על צלחת יפה ומפזרים מסביב אבקת סוכר או סירופ שוקולד.

בתיאבון!

טרה בלינצ'ס, צילום: אביגייל פולק כהן




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה