מרק קישואים עם פסטו

מרק קישואים מיוחד, סמיך ועשיר בטעמים וניחוחות של פסטו. נהדר לאירוח בתוספת של קרוטונים וגבינת פרמזן מגורדת. מי בא למרק?

16/12/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

5 קישואים גדולים חתוכים לקוביות

מים עד כיסוי הקישואים ועוד קצת

1.5 כוסות חלב

2 כפות פסטו

מלח לפי הטעם

להגשה (אופציה):

קרוטונים

פרמזן מגורד

אופן הכנה:

לבשל קישואים במים עד ריכוך.

למעוך אותם בתוך הנוזל בעזרת מוט סטיק.

להוסיף את החלב, הפסטו והמלח (לפי הטעם) ולבשל עוד 10 ד' על אש קטנה.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה