מרק פלפלים

מרק פלפלים ועגבניות של מסעדת ננה בנוה צדק. בדיוק מה שצריך לסופ"ש החורפי שנפל עלינו

05/12/2013
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

מרק פלפלים

מצרכים:

10 פלפלים אדומים

4 יעגבניות חממה

1 בצל שלם

3 כפות שום

כף אורגנו

2 כפות פטרוזיליה

כף טימין

מלח פלפל

אופן ההכנה:

יש לשטוף ולנקות פלפלים אדומים מזרעים,לצלות בתנור טוב טוב,

לטגן את כל המרכיבים (לא לשרוף) עד ליצירת ממרח.

יש להוסיף מים לכיסוי כל המרכיבים ועוד גובה של 3 ס"מ

מרתיחים ושומרים על אש נמוכה 30 דקות,

מוסיפים 200 מ"ל שמנת ומרתיחים שוב

מסננים מעשבי תיבול, טוחנים, מסננים ומתקנים תיבול.

.

* ואם אין לכם כוח להכין לבד, אתם מוזמנים למסעדת ננה, ברח' אחד העם 1 בשכונת נווה צדק בתל אביב, שיוצאת כעת עם תפריט חורף חדש.

.

>> לעוד מתכונים לחורף

צילום: דניאל לילה




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה