מרק הגריסים של אבא

אבא של אלונה אהב מרקים. חורף, קיץ, צהרים ו/או ערב אכל מרק. אלונה נזכרת בגעגועים במרק שהכי אהב ומשתפת אתכם במתכון

16/12/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

3/4 כוס גריסים שטופים

1 גזר חתוך לקוביות

2 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

שמן זית

ליטר וחצי מים (תלוי במידת ההסמכה הרצויה)

מלח

2 כפות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

לחמם בסיר שמן זית. להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא הופך לשקוף. להוסיף את השום, תפוח האדמה והגזר ולערבב. להוסיף את הגריסים, לאחר מכן את המים ולהביא לרתיחה. להוסיף את אבקת מרק העוף והמלח ולבשל עד ריכוך הגריסים.

לשים לב שמפלס המים לא יורד במהלך הבישול כי הגריסים סופגים הרבה מים. אם כמות המים פוחתת יש להוסיף מים במהלך הבישול.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה