מסעדת "ריפאבליק"

בהוד השרון תמצאו מסעדת בראסרי מעוצבת להפליא ומומלץ לבקר בה. המנות של השף אופיר וידבסקי , יפות וטעימות וגולת הכותרת: הקינוחים ההורסים!

11/04/2019
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

תמיד אני בעד למצוא מסעדות חדשות ונעימות, שהשירות בהן אדיב והאוכל נפלא ושהתחושה היא שטרם גילו אותן. לאחרונה הגעתי למסעדה שממש הזכירה לי בסגנון העיצוב את הבראסרי באבן גבירול, "ריפאבליק". לאחר כמעט שנתיים של פעילות, השיקו בבראסרי של הוד השרון תפריט חדש עליו מופקד השף החדש של המקום, אופיר וידבסקי, שחזר מארבע שנים באירופה והרכיב תפריט ועדכני. כאן תוכלו לקבל מנות שחשבו על הגשתן ולא רק על טעמן.

אמנם מדובר באזור שנראה קצת נטוש ובו עובדים במהלך היום אנשי היי-טק אבל כבר בכניסה למקום אפשר לחוש אווירה אירופאית וניכר כי כל פרט ופרט נולד מתוך מחשבה. המנורות, הספות הכהות, ריהוט ועיצוב אינטימי וחמים. אפילו הרצפה בוהמיינית קולית. טרם כניסתו למטבח של ריפאבליק, שימש וידבסקי שבעברו כיהן כשף של המסעדות סבסטיאן, בראנז'ה, וסיטארה, כשף ראשי של קבוצת יארצ'ינסקי המונה כ-16 מסעדות הפרושות בפולין, ברלין ופלורידה. בתפריט החדש שיצר עבור הבראסרי ההוד שרוני הוא מביא לידי ביטוי שלל של מנות חדשות המושפעות מהתנסויותיו הקולינאריות האחרונות המשלבות בין מטבח קלאסי למנות עדכניות המבוססות על חומרי גלם טריים, עונתיים ואף מקומיים כדוגמת תפוחי האדמה והבטטות הגדלות בשדות הוד השרון.

ריפאבליק צילום יונתן בן חיים

השירות מעולה והמלצרים אדיבים ומקצועניים. בתפריט החדש של "ריפאבליק", המשתנה לאורך שעות היום ובהתאם לקהלים הפוקדים את המקום, ניתן למצוא מגוון מנות המוגדרות כ"פתיחת שולחן", "ירקות" ו"עיקריות" הכוללות מנות בראסרי קלאסיות כגון: שוק אווז בבישול ארוך על קרם תפוחי אדמה, קרעי פסטה טריה עם בשר מפורק, סלט קיסר, דג סלמון צרוב עם קרם עגבניות שרי וברוקולי, פאטה כבדי עוף, קלאמרי צרוב על פלאנצ'ה לצד מנות כגון שניצל וינאי והמבורגר מבשר אנטריקוט שטוחנים במקום וחזה עוף סופרים.

מסעדת ריפאבליק צילום יונתן בן חיים

מדי ערב מוגשות מנות ספיישל מיוחדות המבוססות על חומרי גלם טריים, דגה טריה שהגיע זה עתה או נתחי בשר מיושנים במשקל. המנות שהזמנו: ארטישוקים צרובים קרפצ'יו סלק, אורגנו, בלסמי, פיסטוק ופטה צאן וסלט חסות טריה ונהדרת, שתיהן מנות טובות ומומלצות. בעיקריות בחרנו את נתח הקצבים, שהגיע עם צ'יפס ופירה. כאן היה עדיף שישימו לב לאיכות הבשר, כי הוא היה לא מספיק מיושן לטעמי. לקינוח, קיבלנו קרם ברולה מהמם ביופיו ובטעמו. בסך הכל, היה טעים והצלחת המקושטת עם הפרח רק הוסיפה לכל היופי הזה. גם הקוקטייל הטעים שהזמנו היה מומלץ. לא מתוק או חמוץ מדי.

ריפאבליק צילום יונתן בן חיים

בהחלט שווה לקפוץ למסעדה הזאת אם אתם בסביבה.

מסעדת ריפאבליק

שעות פתיחה:

א-ה 12:00-00:00   שישי 18:00-00:00

שבת  12:00-00:00

הנגר 24, הוד השרון

** הכותבת, יסמין לוי, הייתה אורחת של המקום




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה