מוסקה על הגריל

עומר מילר מוציא את המוסקה היוונית המסורתית מהתנור ומוסיף לה את הטוויסט הכי ישראלי שיש: על האש

14/05/2015
ערוץ האוכל קבלו עדכונים מערוץ
  • RSS

>> לצפייה בסרטון מתוך התוכנית “של על האש” עם עומר מילר:

מוסקה אחרת

מרכיבים

4 חצילים גדולים

4 עגבניות גדולות

6 שיני שום

2 בצל סגול

500 גרם בשר כתף טלה

מלח, פלפל

חופן פטרוזיליה

חופן נענע

פלפל שחור

¼ כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. מקלפים ומרוקנים את החצילים, אך משאירים אותם שלמים מבחוץ.

2. שורפים את העגבניות, בשר החציל, השום והבצלים.

3. מתבלים את הבשר בשמן זית, מלח ופלפל וסוגרים אותו היטב על הגריל.

4. לאחר מכן קוצצים את הבשר ומערבבים עם העגבניות הצלויות, בשר החציל הצלוי, הבצלים הצלויים והשום.

5. מתבלים בנענע, פטרוזיליה, פלפל שחור ושמן זית.

6. ממלאים את החצילים הריקים, עוטפים בנייר כסף ומניחים על הגריל ל- 20 דקות.

7. ניתן להגיש לצד טחינה, שמן זית וטבעות פלפל אדום חריף.

 

רוצים לבשל עם השפים של ערוץ האוכל בזמן אמת? הורידו את אפליקציית המתכונים של ערוץ האוכל.

>> להורדת האפליקציה לאייפון לחצו כאן

>> להורדת האפליקציה לאנדרואיד לחצו כאן




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה