מה מעצבות המותג "שוגרדדי" אוכלות בסטודיו?

הן אוהבות לאכול אבל משתדלות לאזן, ולעולם לא יוותרו על קפה, שוקולד ואוכל מבושל של אמא. קבלו הצצה לחייהן של מעצבות האופנה מאיה גיגי ולי נרובאי-לנגר

16/02/2014
קרן אוחיון קבלו עדכונים מקרן
  • בדואר
  • RSS

מאיה גיגי ולי נרובאי-לנגר הן מעצבות האופנה שעומדות מאחורי המותג הנחשק "שוגרדדי". שתיהן בנות 35, אמהות קרייריסטיות שמג'נגלות בין הסטודיו בבית פנורמה שבדרום תל אביב לבתי המשפחות במרכז העיר. לי היא אמא לבת 3 ולתינוק בן חצי שנה, ולמאיה יש בת אחת בת 4. אך בשעה שהן מקפידות על אורח חיים בריא עם הילדים, ולמשל כמעט ולא מכניסות ממתקים הביתה מתוך עיקרון, כשזה מגיע לעצמן הן פחות מקפידות. "אורח חיים בריא משמעותי מאוד עבור ילדינו, לצערנו קצת פחות עבורנו מחמת סדר היום המטורף", הן מספרות. "למזלנו, האמהות שלנו עוזרות מאוד כי הן מבשלות אוכל ביתי גם לנו וגם לילדים, כך שיש לנו תמיד אוכל של אמא בבית".

מה למשל?

"קציצות, עוף, ירקות מבושלים, אוכל מושקע בטעם של בית, בחורף חמין. אנחנו כמעט תמיד מביאות אוכל בקופסאות מהבית, ולמזלנו חנות הירקות 'כרמלה' שוכנת בבניין בו נמצא הסטודיו, אז יורדים וקונים ירקות וחותכים סלט. תמיד יש סלט בסטודיו, עם טחינה גולמית בצד. לפעמים מנשנשות סלט בין לבין".

מאיה גיגי ולי נרובאי-לנגר. צילום: יח"צ

כמה כוסות קפה אתן שותות ביום והאם יש משהו ליד?

 

לי: "קשה לספור את מספר הכוסות. שתינו שותות הרבה מאוד קפה במשך היום, ותמיד יהיה משהו ליד. מה שבטוח, אין עוגיה שאני מתחילה ומאיה לא מסיימת את השאריות... תמיד בא לנו משהו, אצל לי זה יותר שוקולד ואצל מאיה יותר אוכל אמיתי. בקטע הזה אנחנו ממש משלימות אחת את השנייה: אחת מנה עיקרית והשנייה הקינוח".

שתיהן מבשלות מעט בעצמן, וגם אז משתדלות להכין מאכלים ביתיים. סבתא נונה, סבתא של מאיה, משמשת רול מודל עבורה שכן היא הייתה תופרת ותמיד התלבשה בטוב טעם, ובסטודיו יש גם דגמים על שמה. אבל סבתא נונה לא הייתה רק מקור השראה בעיצוב, אלא גם במטבח ומאיה מנסה מדי פעם לבשל את המאכלים שסבתא הייתה מבשלת, כמו פשטידת פסטה וגבינות. "אני אוהבת אוכל, אוכל ביתי ואוכל טוב", היא אומרת.

על מה לא תוכלו לוותר לעולם?

 

"קפה, שוקולד ואוכל מבושל של אמא. אין לנו סוד אוכל אחד שעליו לא היינו מוותרות, אנחנו אוהבות אוכל באשר הוא, והדרך שלנו היא באמת לאזן ולא לוותר על כלום".

מאיה גיגי ולי נרובאי-לנגר. צילום: יח"צ

מה לגבי דיאטה?

"אף פעם לא עשינו", הן עונות במבוכה, משתדלות להצניע את העובדה שהן בנות מזל שהעלו מעט משקל בהריון והורידו אותו במהירות. אולי מדובר בגנטיקה משובחת ואולי בעובדה שהן משתדלות לאכול כל מה שהן אוהבות, אבל מעט, ממש כמו הצרפתיות. "אנחנו לא נמנעות מכלום, אבל משתדלות לאזן. אנחנו יוצאות לבלות, שותות אלכוהול ואוכלות מה שבא לנו, אבל במידה. והאמת היא שהרבה פעמים במקום לנשנש או לאכול עוד שוקולד, אנחנו מוצאות את עצמנו מעצבות עוד חולצה, עוד מכנסיים, מוסיפות פאייטים לז'קט, רקמה לגופייה, זה אולי מסביר את ריבוי הפריטים בקולקציות, אבל זה בהחלט עוזר לשמור על המשקל".

פעילות גופנית אתן עושות?

 

"כמעט ולא, לא מוצאות זמן. דווקא מאיה התחילה באחרונה, בעידודה של יערה, מנהלת החנויות וגם בת דודה של מאיה, אימון כושר אישי ומנסה להתמיד בכך".

תנו טיפ לסיום לקוראות סלונה?

 

"הטיפ שלנו הוא לאכול כל מה שאוהבים, אבל לדעת לאזן כשמגזימים. אפשר גם לשמור יותר במהלך השבוע ובסופ"ש להשתולל, כשאוכלים עם המשפחה או יוצאים לבלות במסעדה טובה. אוכל הוא לגמרי חלק מבילוי, רק שצריך לדעת לא להפריז".

*****

בלוגריות של סלונה ניסו את משקה קפה באלאנס. איך הוא עזר להן? קראו כאן.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה