לבבות ארטישוק ממולאים

הארטישוק הוא צמח מאכל שנחשב למעדן, וכשהוא ממולא בבשר ותבלינים – הוא פשוט חלומי

31/10/2010
 תגובות 
השף הלבן קבלו עדכונים מהשף
  • בדואר
  • RSS
» נחשב למעדן. ארטישוק

מתכון מאת הגולשת חגית ובאדיבות אתר

המצרכים

12 לבבות ארטישוק טריים או קפואים.

למילוי:

  • 500 גר’ בשר טרי
  • 1 בצל גדול חתוך לרבעים
  • 2 פרוסות לחם לבן, מושרות במים וסחוטות היטב
  • 3 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה קטן
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף תערובת תבלינים מרוקאית “ראס אל   חנות”
  • 2 ביצים

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • כוס מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  1. טוחנים את הבשר עם הבצל, הלחם הרטוב, השום והפטרוזיליה. מוסיפים לתערובת את התבלינים והביצים, מערבבים ומקררים.
  2. יוצרים בידיים רטובות כדורים מהתערובת. ממלאים את לבבות הארטישוק בכדורי הבשר, משטחים מעט את הבשר ומהדקים לתחתית הארטישוק.
  3. שמים את הארטישוקים הממולאים בסיר רחב. מוסיפים מים, שמן זית ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

לבלוג של השף הלבן

צילום:

http://www.flickr.com/photos/thewrittengeek/




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

התחרה הלבנה של קיץ 2014

בקיץ הזה התחרות הופכות הרבה יותר מעודנות – לא שחורות סקסיות או אדומות נועזות, אלא לבנות רכות ומלאכיות, שהולכות נהדר עם חולצות שיפון שקפקפות. קבלו את הדגמים הטרנדיים לפתיחת העונה

איך לגרום לשינוי אמיתי בחיים?

אם תמשיכו לקרוא טיפים, להנהן בראש ולהיות בטוחים שאתם יודעים מה צריך לעשות, הבדל משמעותי בחייכם לא יקרה. מה בכל זאת יוביל לעשייה מעבר להבנה?

אומגה 3 – הפיתרון החדש

דגים, עד לא מזמן מקור התזונה העיקרי להשגת אומגה 3, הם לא המזון הבריא שמספרים לנו עליו. אבל לא חייבים לאכול דגים בכדי ליהנות מיתרונות האומגה 3. גלו את הפתרון החדש

מדור שיווקי

כתבות נוספות שיעניינו אותך


בחזרה למעלה