לבבות ארטישוק ממולאים

הארטישוק הוא צמח מאכל שנחשב למעדן, וכשהוא ממולא בבשר ותבלינים – הוא פשוט חלומי

31/10/2010
 תגובות 
השף הלבן קבלו עדכונים מהשף
  • בדואר
  • RSS
» נחשב למעדן. ארטישוק

מתכון מאת הגולשת חגית ובאדיבות אתר

המצרכים

12 לבבות ארטישוק טריים או קפואים.

למילוי:

  • 500 גר’ בשר טרי
  • 1 בצל גדול חתוך לרבעים
  • 2 פרוסות לחם לבן, מושרות במים וסחוטות היטב
  • 3 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה קטן
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף תערובת תבלינים מרוקאית “ראס אל   חנות”
  • 2 ביצים

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • כוס מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  1. טוחנים את הבשר עם הבצל, הלחם הרטוב, השום והפטרוזיליה. מוסיפים לתערובת את התבלינים והביצים, מערבבים ומקררים.
  2. יוצרים בידיים רטובות כדורים מהתערובת. ממלאים את לבבות הארטישוק בכדורי הבשר, משטחים מעט את הבשר ומהדקים לתחתית הארטישוק.
  3. שמים את הארטישוקים הממולאים בסיר רחב. מוסיפים מים, שמן זית ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

לבלוג של השף הלבן

צילום:

http://www.flickr.com/photos/thewrittengeek/




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

לתת זה לקבל: ככה מתחילים להתנדב

קשה לשחזר את עוצמות הסיפוק שבהתנדבות ונתינה לאחר. זה הזמן לצאת למסע בעקבות ההתנדבות, להעניק מעצמנו מבלי לצפות לתמורה ולזכות בהכרת תודה וחוויה מעצימה

מורן מישל

5 אתרי קניות שממש כדאי לכן להכיר

אז אחרי שעשינו הכרות מעמיקה עם איביי, חרשנו על אסוס ובילינו שעות בנקסט, הגיע הזמן לפנות מקום בלב להיכרות עם 5 אתרים קצת פחות מוכרים אבל שווים בהחלט

רוני ברוידה

3 טיפים מבריקים שיקלו לכם על החיים בבית

כדי שתוכלו לפנות זמן לדברים החשובים לכם באמת, 3 טיפים קטנים אך מבריקים שישדרגו לכם את החיים בבית

וידאו שיווקי

כתבות נוספות שיעניינו אותך

בחזרה למעלה