לבבות ארטישוק ממולאים

הארטישוק הוא צמח מאכל שנחשב למעדן, וכשהוא ממולא בבשר ותבלינים – הוא פשוט חלומי

31/10/2010
 תגובות 
השף הלבן קבלו עדכונים מהשף
  • בדואר
  • RSS
» נחשב למעדן. ארטישוק

מתכון מאת הגולשת חגית ובאדיבות אתר

המצרכים

12 לבבות ארטישוק טריים או קפואים.

למילוי:

  • 500 גר’ בשר טרי
  • 1 בצל גדול חתוך לרבעים
  • 2 פרוסות לחם לבן, מושרות במים וסחוטות היטב
  • 3 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה קטן
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף תערובת תבלינים מרוקאית “ראס אל   חנות”
  • 2 ביצים

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • כוס מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  1. טוחנים את הבשר עם הבצל, הלחם הרטוב, השום והפטרוזיליה. מוסיפים לתערובת את התבלינים והביצים, מערבבים ומקררים.
  2. יוצרים בידיים רטובות כדורים מהתערובת. ממלאים את לבבות הארטישוק בכדורי הבשר, משטחים מעט את הבשר ומהדקים לתחתית הארטישוק.
  3. שמים את הארטישוקים הממולאים בסיר רחב. מוסיפים מים, שמן זית ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

לבלוג של השף הלבן

צילום:

http://www.flickr.com/photos/thewrittengeek/




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

6 טיפים לצילום מוצלח של תינוקות

היום הראשון בגן ובבית הספר הוא תמיד רגע מרגש, לפעמים אנחנו ההורים מתרגשים יותר מהבייביז שלנו. כל רגע מרגש צריך לתעד, אז קבלו מאיתנו 6 טיפים לצילום מוצלח של הילדים

רעות חוצה

נוחרת בשינה? יש פתרון

הפרעות נשימה בשינה מהוות גורם סיכון למחלות שונות. כדי לשפר את איכות החיים כדאי לפנות לרופא ולקבל טיפול מתאים שישים סוף ללילות הרועשים

המרכז הרפואי ת"א (איכילוב)

4 דרכים ללבוש את האביב

הטרנד הבוטני משתלט על מסלולי התצוגות וזורע הדפסים של פרחים וצמיחה בשלל פריטי העונה הקרובה. כך תשלבי אותו נכון ותצרי 4 לוקים רעננים לקבל איתם את פני השמש

מדור שיווקי

כתבות נוספות שיעניינו אותך

בחזרה למעלה