לבבות ארטישוק ממולאים

הארטישוק הוא צמח מאכל שנחשב למעדן, וכשהוא ממולא בבשר ותבלינים – הוא פשוט חלומי

31/10/2010
 תגובות 
השף הלבן קבלו עדכונים מהשף
  • בדואר
  • RSS
» נחשב למעדן. ארטישוק

מתכון מאת הגולשת חגית ובאדיבות אתר

המצרכים

12 לבבות ארטישוק טריים או קפואים.

למילוי:

  • 500 גר’ בשר טרי
  • 1 בצל גדול חתוך לרבעים
  • 2 פרוסות לחם לבן, מושרות במים וסחוטות היטב
  • 3 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה קטן
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף תערובת תבלינים מרוקאית “ראס אל   חנות”
  • 2 ביצים

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • כוס מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  1. טוחנים את הבשר עם הבצל, הלחם הרטוב, השום והפטרוזיליה. מוסיפים לתערובת את התבלינים והביצים, מערבבים ומקררים.
  2. יוצרים בידיים רטובות כדורים מהתערובת. ממלאים את לבבות הארטישוק בכדורי הבשר, משטחים מעט את הבשר ומהדקים לתחתית הארטישוק.
  3. שמים את הארטישוקים הממולאים בסיר רחב. מוסיפים מים, שמן זית ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

לבלוג של השף הלבן

צילום:

http://www.flickr.com/photos/thewrittengeek/




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

טיפ: כך תדעי שהגיע הזמן לחזיה חדשה

מידי תקופה אנחנו חייבות להחליף את החזיה, שכבר איבדה את כישורי התמיכה שלה. כך תדעי לזהות שהגיע הזמן לצאת לשופינג לנז’רי

איך לגרום לשינוי אמיתי בחיים?

אם תמשיכו לקרוא טיפים, להנהן בראש ולהיות בטוחים שאתם יודעים מה צריך לעשות, הבדל משמעותי בחייכם לא יקרה. מה בכל זאת יוביל לעשייה מעבר להבנה?

איזה אורך מכנסיים הכי מתאים לך?

אורך המכנסיים הוא גורם מפתח בעיצוב המראה כולו ויכול להעניק מראה אופנתי ומוקפד, אם תדעי לבחור את האורך שמחמיא לך. קבלו את המדריך המלא להתאמת המכנסיים למבנה הגוף

מדור שיווקי

כתבות נוספות שיעניינו אותך


בחזרה למעלה