לבבות ארטישוק ממולאים

הארטישוק הוא צמח מאכל שנחשב למעדן, וכשהוא ממולא בבשר ותבלינים – הוא פשוט חלומי

31/10/2010
 תגובות 
השף הלבן קבלו עדכונים מהשף
  • בדואר
  • RSS
» נחשב למעדן. ארטישוק

מתכון מאת הגולשת חגית ובאדיבות אתר

המצרכים

12 לבבות ארטישוק טריים או קפואים.

למילוי:

  • 500 גר’ בשר טרי
  • 1 בצל גדול חתוך לרבעים
  • 2 פרוסות לחם לבן, מושרות במים וסחוטות היטב
  • 3 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה קטן
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף תערובת תבלינים מרוקאית “ראס אל   חנות”
  • 2 ביצים

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • כוס מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  1. טוחנים את הבשר עם הבצל, הלחם הרטוב, השום והפטרוזיליה. מוסיפים לתערובת את התבלינים והביצים, מערבבים ומקררים.
  2. יוצרים בידיים רטובות כדורים מהתערובת. ממלאים את לבבות הארטישוק בכדורי הבשר, משטחים מעט את הבשר ומהדקים לתחתית הארטישוק.
  3. שמים את הארטישוקים הממולאים בסיר רחב. מוסיפים מים, שמן זית ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

לבלוג של השף הלבן

צילום:

http://www.flickr.com/photos/thewrittengeek/




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

סופשבוע בהשראה יוונית – דרינק ומתכון

לציון חגיגות פתיחת סוף השבוע – קבלו קוקטייל בהשראה יוונית, בצבע שיעשה לכם לאהוב, ומתכון לעוגיות גבינה צהובה שלא תצליחו להפסיק לאכול

5 מתנות לפסח שישמחו את הנותן והמקבל

מחפשים רעיונות מקוריים למתנות לחג? מיה מיטב-מגן ליקטה הצעות שוות מחנויות המתמחות במתנות שגם ישמחו לבב וגם ירחיבו אותו, כי הן מגיעות ממקומות המסייעים לאנשים שבאמת זקוקים לתמיכה

40? זה רק מספר

טיפול פנים חדשני גרם לשגית פסטמן להפסיק לפחד ולהתחיל ליהנות מגיל 40 הממשמש ובא

מדור שיווקי

כתבות נוספות שיעניינו אותך


בחזרה למעלה