לבבות ארטישוק ממולאים

הארטישוק הוא צמח מאכל שנחשב למעדן, וכשהוא ממולא בבשר ותבלינים – הוא פשוט חלומי

31/10/2010
 תגובות 
השף הלבן קבלו עדכונים מהשף
  • בדואר
  • RSS
» נחשב למעדן. ארטישוק

מתכון מאת הגולשת חגית ובאדיבות אתר

המצרכים

12 לבבות ארטישוק טריים או קפואים.

למילוי:

  • 500 גר’ בשר טרי
  • 1 בצל גדול חתוך לרבעים
  • 2 פרוסות לחם לבן, מושרות במים וסחוטות היטב
  • 3 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה קטן
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף תערובת תבלינים מרוקאית “ראס אל   חנות”
  • 2 ביצים

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • כוס מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  1. טוחנים את הבשר עם הבצל, הלחם הרטוב, השום והפטרוזיליה. מוסיפים לתערובת את התבלינים והביצים, מערבבים ומקררים.
  2. יוצרים בידיים רטובות כדורים מהתערובת. ממלאים את לבבות הארטישוק בכדורי הבשר, משטחים מעט את הבשר ומהדקים לתחתית הארטישוק.
  3. שמים את הארטישוקים הממולאים בסיר רחב. מוסיפים מים, שמן זית ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

לבלוג של השף הלבן

צילום:

http://www.flickr.com/photos/thewrittengeek/




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

הסינגל ליידי החדשה: בת 50 ושוב רווקה

להתחיל לצעוד בדרך חדשה לאהבה בעשור השישי לחייך, עשוי להיות הדבר הכי מהנה וסקסי שעשית אי פעם בחיים. המדריך המרגש לרווקה המחודשת

דנה דרבינסקי

10 סיבות להפסיק לחפש בן זוג שיפתיע אותך

אחרי כמה הפתעות יותר מדי, עופרי ארבל לא מבינה למה נשים מחפשות בן זוג ש”יפתיע אותן”. הנה דברים שגברים עושים והם הרבה יותר טובים מהפתעות

עופרי ארבל

למה גם את צריכה להשתמש בסרום?

לרגל השקת הסרום חדשני מבית קלרינס, שנועד לעדן ולחדד את קווי המתאר של הפנים, ניצלנו את ההזדמנות כדי להיזכר בסיבות שבגללן הפך התכשיר המרוכז לפריט חובה על מדפי היופי נשים

מדור שיווקי

כתבות נוספות שיעניינו אותך

בחזרה למעלה