כדורי מק אנד צ'יז

איך לוקחים את המנה האמריקאית המושחתת ביותר והופכים אותה לכדורים שמנמנים, קריספיים ומופלאים? מנה קלה לאירוח, חביבת הקהל ואהובה על ילדים ומבוגרים כאחד. צפו במתכון

05/08/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

המצרכים:

חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן

30 גרם חמאה

3 כפות קמח

2 כוסות חלב

200 גרם גבינות קשות (מוצרלה, פרמזן, צהובה)

לציפוי:

200 גרם פירורי לחם

2 ביצים טרופות

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. להמיס בסיר את החמאה, להוסיף את הקמח ולערבב עד קבלת מרקם של משחה.
  2. להוסיף את החלב ולערבב עד הסמכה. לערבב היטב שלא יהיו גושים של קמח.
  3. להוסיף את הגבינות ולערבב. להוסיף מלח לפי הטעם.
  4. להוסיף פנימה את הפסטה, לערבב ולצנן שעתיים במקרר.
  5. ליצור כדורים בגודל פינג פונג.
  6. לטבול כל כדור בביצה טרופה, לאחר מכן בפירורי לחם.
  7. לטגן בשמן עמוק ולטרוף.

בתיאבון!




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה