חם אש

על האש בחצר, לקראת סוף הקיץ, עם מתכון מפתיע לכנפיים מתובלות, ריאן גוסלינג בסירה ואלכוהול משובח

19/08/2015
מדור שיווקי קבלו עדכונים ממדור
  • RSS

shutterstock_296765849

 

הקיץ בשיאו והמחשבה להיכנס למטבח ולהתחיל לבשל הופכת בלתי אפשרית. ומצד שני – זה הזמן הכי טוב להזמין חברים בשעת השקיעה הגדולה לבר-בי-קיו מסורתי בנוסח אמריקנה  (מנגל זה במאי, חברות) ולתהות איפה האגם ולמה ריאן גוסלינג לא מגיע בסירה לאסוף אותנו.

אז קובעים בשבע ככה בחצר מוצלת, מרפסת טובה שמשקיפה מערבה, או פינת חמד נטולת מטיילים ומתחילים להתארגן.

בתפריט: כנפיים במרינדת תפוחים והרבה אלכוהול.

רצוי להשרות את העוף במרינדה כשעתיים לפני ההכנה.

מצרכים:

(מתכון לקילו כנפיים, ניתן להכפיל כמויות לפי כמות האורחים הרעבים)

קילו כנפי עוף טרי

1 כוס סיידר תפוחים אלכוהולי דוגמת סטרונגבאו

6 בצלי שאלוט קטנים

8 שיני שום קלופות

1 כפית פלפל צ'ילי יבש

2 כפות דבש

כפית חרדל דיז'ון גרגרים

מעט מלח גס ופלפל שחור טחון

חופן שומשום לבן ושחור

הוראות הכנה:

קולפים את השום והבצל וחותכים לפרוסות

מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה גדולה

מכניסים את כנפי העוף למשרה ומעסים קלות את הנתחים

ממתינים כשעתיים

שמים על האש

מפזרים שומשום לבן ושחור לקישוט ולטעם

מגישים לצד סטורנגבאו קריר ומתוק ותוהים, מתי הסתיו כבר יבוא.

Screen_Shot_2015_05_11_at_10_44_55

בתאבון!

>> הכתבה בשיתוף משקה סטורנגבאו




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה