חומוס

כל תורת הכנת החומוס על רגל אחת. מתכון קל, מהיר ובעיקר טעים

13/12/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:
1  כוס גדולה של גרגירי חומוס מבושלים (מושרים לילה בהרבה מים ומסוננים)
3/4 כוס טחינה גולמית
מיץ מחצי לימון
5-6  קוביות קרח
מלח גס (הכי טוב אטלנטי)

הכנה:

לשים את גרגרי החומוס עם הקרח במעבד מזון ולעבד עד שאין גושי קרח והגרגרים כולם מעוכים.
להוסיף את הטחינה, הלימון והמלח ולעבד יחד 7-10 דקות.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה