המבורגר סלק

השף עומר מילר מכין לזמר אסף אבידן מנה במיוחד בשבילו: המבורגר טבעוני מסלק יחד עם סלט בורגול מכרובית

28/04/2015
ערוץ האוכל קבלו עדכונים מערוץ
  • RSS

>> צפו בסרטון מתוך התוכנית “שף על האש” בערוץ האוכל

 

המבורגר סלק וסלט בורגול כרובית

המצרכים:

  • 1 סלק קטן מבושל או נא ומגורר דק
  • 150 גרם אורז מבושל
  • 150 גרם עדשים כתומות
  • מעט תימין
  • 1 כפית סילאן או דבש
  • 30 גרם פירורי לחם (או פנקו)
  • בצל ירוק קצוץ
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הקציצה ויוצרים צורת המבורגר.

2. מניחים על הגריל וצולים כ-4 דקות מכל צד.

3. מניחים על לחמניית המבורגר חצויה ומפזרים מעל "בורגול כרובית" (מתכון בהמשך).

סלט בורגול כרובית

המצרכים:

  • 1 ראש כרובית מגורר על פומפיה
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כוס בצל ירוק
  • 1 מלפפון חתוך לקוביות
  • 1 לימון סחוט
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל

.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים.

 

רוצים לבשל עם השפים של ערוץ האוכל בזמן אמת? הורידו את אפליקציית המתכונים של ערוץ האוכל.

>> להורדת האפליקציה לאייפון לחצו כאן

>> להורדת האפליקציה לאנדרואיד לחצו כאן




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה