גרנולה טבעונית של אורנה ואלה

מתכון קל, כיפי וטעים, שתרצו להוסיף לכל דבר מתוק או חמצמץ

08/03/2018
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

גרנולה טבעונית של אורנה ואלה. צילום: נס הפקות

המצרכים:

140 גר שמן זית

60 גר' שמן קוקוס

240 מייפל + 4 כפות סוכר חום

1 כף תמצית וניל

11/2 כוסות אגוזי קשיו קצוצים

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

1 ק"ג  קוואקר

11/2 כוס גרעיני חמניה

2 כוסות שקדים פרוסים

2 כוסות קוקוס

1 כוס גרעיני דלעת

1 כוס פרג

ההכנה:

מחממים בסיר שמן זית, שמן קוקוס, מייפל, סוכר חום ותמצית וניל.

מערבבים את שאר המרכיבים בקערה ומוסיפים את התערובת החמה.

מערבבים היטב ומשטחים על תבניות עם נייר אפייה.

אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כ30-45- דקות, עד שהתערובת קריספית. מערבבים כל 10 דקות.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה