גלידת מנגו קוקוס

שילוב נפלא של טעמים. קלות ההכנה של הגלידה, הטעמים, המרקם והפשטות של המתכון, הופכים אותה למשהו מיוחד

07/08/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

 

המצרכים:

2 שמנת מתוקה

1 פחית חלב מרוכז ממותק

1 פחית קרם קוקוס

500-600 גרם מנגו חתוך וטחון במג'ימיקס

 

אופן ההכנה:

להקציף שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.

 

להוסיף את החלב המרוכז ולערבב.

 

להוסיף את קרם הקוקוס ושוב לערבב.

 

בתבנית פיירקס, לשפוך שכבה של הבלילה (חצי ממנה) ולפזר מעל מנגו טחון. לשפוך מעל את החצי הנוסף של הבלילה ומעל עוד מנגו.

 

לשייש הכל בעזרת מזלג ולשים לילה במקרר.

 

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה