ברוסקטות משאריות לחם

כשנשארת לכם חלה משבת או נותר לחם ואין רעיון לארוחה טעימה ומשביעה, תכינו לכם ברוסקטות עם עגבניות מלאות בטעמים, ניחוחות. למה לא להכניס מתכון שאריות מוצלח למטבח?

13/12/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

לחם/חלה ישנים

2 עגבניות

2 שיני שום

בצל ירוק

צרור קטן של בזיליקום

מיץ מחצי לימון

3 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

ההכנה:

לקלות לחם בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שיזהיב.

לערבב את העגבניות עם שאר המצרכים ולפזר על הצנימים.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה