בראוניז מפנקים

הבראוניז של רשת מתוקה הפכו לשם דבר, בזכות כמות השוקולד הגדולה שבהם. מירי ארזי, בעלת הרשת, מסבירה ומדגימה איך להכין אותם

28/04/2015
ערוץ האוכל קבלו עדכונים מערוץ
  • RSS

>> צפו בסרטון מתוך התוכנית “פשוט לאפות” בערוץ האוכל


המרכיבים:

  • 400 גרם חמאה
  • 500 גרם שוקולד
  • 7 ביצים (330 מ"ל)
  • 3+1/4 כוסות סוכר (560 גרם)
  • 1/2 כפית תמצית וניל אמתית
  • קורט מלח
  • 2 כוסות קמח תופח (270 גרם)
  • 1/2 כפית אבקת אפייה (2 1/2 גרם)
  • 1/4 כפית נס קפה – להמיס ב1/4 כוס מים רותחים (או 1/4 כוס נוזל אספרסו)
  • לקישוט: מגוון אגוזי קלויים מקולפים, סוכריות מיוחדות לתנור

.

אופן ההכנה:

1. מרססים את תבניות האפייה בספריי שמן ומדביקים נייר אפייה מעל.

2. ממיסים את החמאה והשוקולד על בן מרי או במיקרו.

3. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל והמלח כ-5 דקות במהירות בינונית-גבוהה, לקבלת מסה לבנה יותר ואוורירית.

4. שופכים לתוך קציפת הביצים את השוקולד החם ומורידים למהירות נמוכה.

5. מוסיפים לקערה את החומרים היבשים: קמח ואבקת אפיה, ומערבבים לקבלת מסה אחידה.

6. מוסיפים את נוזל הקפה.

7. מוזגים לתבנית ומיישרים את המסה.

8. מקשטים בקישוט הרצוי – אגוזים או סוכריות.

9. אופים בחום של 170 כ-20-25 דקות, עד שנראה שהדפנות של הבראוני התרוממו.

 

רוצים לבשל עם השפים של ערוץ האוכל בזמן אמת? הורידו את אפליקציית המתכונים של ערוץ האוכל.

>> להורדת האפליקציה לאייפון לחצו כאן

>> להורדת האפליקציה לאנדרואיד לחצו כאן

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה