בטטות אפויות

אם הייתי אומרת שהן הבטטות הכי טעימות שטעמתם, תאמינו לי? הן מקתקתקות, קריספיות במידה הנכונה וטעימות לכל הדעות. צפו במתכון

26/08/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

המצרכים:

5-6 בטטות בינוניות חתוכות לאצבעות

2 כפות קורנפלור

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור גרוס-לפי הטעם

1 כף אורגנו יבש

1/3 כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:

לשים את הבטטות בשקית אטומה, לשפוך פנימה קורנפלור ושאר תבלינים.

לסגור את השקית ולערבב היטב.

 

לשים בתבנית אפייה עם נייר אפייה, לפזר שמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה

 

בתיאבון!

 

 

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה