אסאדו בקר בעגבניות

מנה קלה להכנה שתמלא את המטבח שלכם בריחות מעוררי תיאבון ותשמח כל קיבה רעבה

30/08/2017
שף גיא פרץ קבלו עדכונים משף גיא
  • בדואר
  • RSS

 אסאדו בקר בעגבניות (צילום: שף גיא פרץ)

חומרים ל-4 מנות

1 קג אסאדו עגל עם עצם חתוך לקוביות בגודל 4/4 סמ

חצי ק"ג עגבניות אדומות ובשלות חתוכות לרבעים

כוס עגבניות שרי שלמות

6 שיני שום קצוצות

2 ענפי טימין

כף אבקת מרק בצל

חצי כפית כורכום

מלח ופלפל שחור

4 כפות שמן

ההכנה:

מרתיחים את נתחי האסאדו בסיר עם מים כשעה ורבע עד ריכוך הבשר

מטגנים את השום בשמן, מוסיפים את העגבניות, מבשלים יחד, מוסיפים את התבלינים

מוסיפים את הבשר יחד עם 2 כוסות מנוזל הבישול

מבשלים יחד כ-20 דק על להבה בינונית

שף גיא פרץ

** שף גיא פרץ הוא מאסטר שף בין לאומי, דור שלישי לשושלת קולינארית מהעיר קזבלנקה במרוקו. יועץ קולינארי המתמחה במטבח כשר ים תיכוני ומרוקאי 

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה