אנטיפסטי

מנת הירקות האהובה והרגילה קיבלה טוויסט מעניין של מתיקות עם רוטב ברביקיו. הטעם הנפלא התלבש באופן הרמוני ומיוחד על הירקות

03/09/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

 

 

המצרכים:

רוטב סילאן ברביקיו

8 יחידות חצילונים

כרובית קטנה מחולקת לפרחים

4 יחידות בטטה בייבי

4 פלפלים בינוניים צבעוניים

1 ראש שום

פלפל צ'ילי חריף – טרי

שמן זית

מלח

3 ענפי רוזמרין

 

לרוטב:

1/4 כוס של סילאן ברביקיו

1/4 כוס שמן זית

1 כפית פפריקה מעושנת

2 שיני שום מגורדות

1 גבעול של רוזמרין

1/4 כוס רוטב סויה

אופן הכנה:

לחתוך את הירקות בצורה אסתטית ולהניח אותם בתבנית אפייה.

לבזוק מעל שמן זית, לפזר מלח ולהניח ענפים של רוזמרין.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה.

לשים בסיר קטן את כל מצרכי הרוטב ולבשל על אש קטנה כחמש דקות – עד הסמכה.

לאחר שהאנטיפסטי יצא מהתנור, לשפוך מעליו את הרוטב ולהגיש. חשוב לשים את הרוטב מעל הירקות לפני ההגשה.

 

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה