אביב הגיע וזה הזמן להיפתח

עונת האביב מתאפיינת בניקוי רעלים, פיזיים ומנטליים ותוכלו לעשות זאת בסדנה המפנקת של אביטל סבג, "רי-פרש", שמסייעת לכל אחת להתחבר לעצמה

25/02/2018
אביטל סבג קבלו עדכונים מאביטל
  • בדואר
  • RSS

להבין את חוקי הטבע ולציית להם זהו סוד הבריאה הקסום והמופלא, אותו רוב האנושות זנחה לטובת בצע ותאווה לחומר ולרכוש. אנו נבראים לתוך היקום והטבע שמארח אותנו לפרק זמן שאול ואני מכנה זאת "אדם הנוסע בזמן, מסע קסום בו אנו לומדים לחוות את עצמנו, ולהכיר באיכויות הנפלאות של מי אנחנו ומה היינו רוצים להעניק חזרה כמתנה לאימא אדמה על כל הטוב שהיא מעניקה לנו במהלך חיינו".

שאיפת האדם היא לחיות חיים בריאים ושפויים בכל גיל נתון ומתברר שאפשר לעשות את זה עם מעט תשומת לב. אני ממליצה לעצור, להתבונן ולהרהר בשאלות כמו: "מהי עונת השנה כעת?" ו"האם עלי לשנות הרגלי אכילה בהקשר זה?". כשאנחנו נותנים למודעות מקום, אנחנו מקבלים את המידע באופן טבעי. גופנו זקוק לאנרגיה שתוכל להניע אותו, כשם שצמח זקוק להזנה, השקיה ואור. את האנרגיה הבסיסית הראשונית נקבל בעזרת מזון בריא, נקי מרעלים ומריסוס אורגני.

מיץ תפוזים צילום יחצ

כשהחקלאי בוחר את הגידולים המתאימים לעונת השנה, מכין את האדמה בכדי שהזרעים יקלטו בצורה הטובה ביותר, משקה, גוזם, שם לב לשינויים ומטפל בפגעים – עשייה זו כשלעצמה מלמדת איך עשויה להשפיע התכוונות החקלאי על איכות התוצרת שיקטוף מפרי עמלו. בחרתי להציג את האביב כעונה עליה ארחיב בסדנת רי-פרש הקרובה שכולה תוקדש לעונת האביב, המציינת את התחדשות הטבע ויש המשערים שמקור השם הלועזי אפריל הוא מלשון הלטינית אפריר - להיפתח, כמו הטבע שנפתח מתרדמת החורף.

המילה "התחדשות" מסמנת במדויק את משמעות השינוי שחל על כולנו באביב. כמו ההתחדשות של הטבע, כך גם אנחנו עוברים התחדשות בגופנו ובמצב רוחנו. הטבע מתחדש לו בעצים מלבלבים, בעלים עדינים ורכים, בתוליים וירקרקים כאשר ריח האדמה מתחיל להתעדן אחרי גשמים בוציים שהותירו את הארומה הכבדה והפיקנטית מסביב לערוגות הגינה.

סלט ירוק צילום יחצ

אני מציעה לך להיות באביב במקום הכי מחובר לאימא אדמה בתנאים מפנקים, המאפשרים לך להתחבר לעצמך ואני שם בכדי לחבר את הכל יחד. אנחנו ניפגש ביערות הכרמל ומלב היער נצא יחד למסע מרתק, בו ניפגש לטעימת למידה ונהנתנות. מחכות לכן 25 שעות של חקירה עדינה אודות איכויותיו של האוכל האביבי, צורות הבישול והשימוש בחומרי גלם בעונה זו. הטעם המשויך לאביב הוא חמוץ ומסייע לכבד להתאוורר ולא סתם אנשים רבים עושים ניקוי רעלים, ניקוי מחשבות וניקוי חששות.

מפגש הפתיחה יכלול שייק חמצמץ ואביבי ובארוחת הערב יוצגו מתכוני הספיישל שלי, במסעדת האחוזה. בערב נבלה עם לימור בנדל, שתשתף אותנו בהומור שנון אודות סקס בעיר הגדולה בבוקר יום חמישי נתעורר עם רותי אמיר, מורה בכירה ליוגה וניאסה, לשיעור מעמיק בתוכן ותנועה ומחכה לנו גם מפגש סדנת בישול לעונת האביב, בה ניצור ונכין יחד מנות יצרתיות של העונה.

לפני שניפרד עד לרי-פרש הבא, נרים כוס יין וניפרד בהודיה. אתם מוזמנות להצטרף! המחיר החל מ-840 ₪ ללילה ליחיד בחדר זוגי. לפרטים והרשמה 054-8103810.

סדנת רי-פרש תתקיים בתאריכים 21-22 למרץ. להצטרפות לחצו כאן




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה