אאוטינג תזונתי: מה ג'יזל באמת אוכלת?

זה לא רק הגנים: הטופ-מודל בת ה-35 שומרת על כללים נוקשים במסגרת תפריט תזונתי בריא. השף הפרטי לבית בונדשן-בריידי מסביר למה אין כניסה לעגבניות וחושף עוד סודות מהמטבח של הדוגמנית הכי עשירה בעולם

07/01/2016
דיאטה ותזונה קבלו עדכונים מדיאטה ותזונה
  • RSS

ג'יזל. צילום: מתוך אינסטגרם

נדמה שפגעי זמן של כשני עשורים ושני ילדים פסחו על הגזרה החטובה של ג'יזל בונדשן. הטופ-מודל הברזילאית בת ה-35 - א.ק.א, ג'יזל - לגמרי בקטע של אוכל בריא ושל תזונה נכונה. השף הפרטי לבית בונדשן-בריידי, אלן קמפל, חשף השבוע את מה שהוא מבשל לדוגמנית העשירה בעולם ולבני משפחתה. וזה אפילו יותר בריא ממה שאתם מסוגלים לדמיין: "אז 80 אחוז מהתזונה שלהם זה ירקות", מספר קמפל ומוסיף: "אני משתמש רק בירקות טריים ואורגניים. ודגנים מלאים כמו, אורז חום, קינואה ודוחן. 20 אחוז הנותרים מהתפריט הם בשר רזה, סטייק אורגני, לפעמים ברווז ועוף. לגבי דגים, רק סלמון פסיפי פראי. בלי סוכר לבן, בלי קמח לבן ובלי מונוסודיום גלוטמט. אין אף פעם לא מבשל להם עם שמן זית, עם שמן קוקוס בלבד".

מלח ורוד מההימלאיה

עוד חושף השף הבריא, קמפל: הוא משתמש רק במלח הימלאיה ורוד. טום, בעלה של ג'יזל לא אוכל ירקות סולניים היות והם לא אנטי דלקתיים דיו, כך שעגבניות, פלפלים, פטריות וחצילים הם מחוץ לתחום. בניגוד לאייל שני, קמפל מאוד זהיר עם עגבניות כי הן גורמות לדלקת, אז הוא משתמש מדי פעם בנגיעה של עגבניה אחת לחודש. מה עוד נגנז מהתפריט? קפה, קפאין, פטריות, חלב. הילדים אוכלים פירות, טום לא כל כך, הוא אוהב רק בננות.

קמפל מספר שב-90 אחוז מהזמן יש רוטינקה תזונתית קבועה וכולם אוכלים את אותו דבר. הוא מבשל לילדים אבל ג'יזל מכינה להם את ארוחת העשר לבית הספר. אתמול למשל, הוא הכין סושי צמחוני לילדים (אורז חום, אבוקדו, גזר ומלפפון). הילדים מתים על מאקי (האצה עוטפת את האורז מבחוץ) והחטיפים שלהם הם לחמניות בננה, אננס והסופר-פוד אצות ספירולינה, שאותן הם מייבשים. בכלל, במשפוחה של ג'יזל הם אוהבים לייבש אוכל - הם מחזיקים בבית שלושה מכונות לייבוש מזון. כך שהם מנשנשים בכיף שלהם גרנולה ועוגיות שוקולד-צ'יפס בגרסת הרוו-פוד.

ג'יזל. צילום: מתוך אינסטגרם

מה עם קצת אוכל לנשמה?

ומה לגבי רגעים שהם פשוט צריכים אוכל נחמה לנשמה? האם שוקולד שמרים או קראמבל תפוחים זה הפרי האסור? לא בדיוק. קמפל: "הכנתי מנה של קינואה עם ירקות ירוקים (כרוב, מנגדול או סלק שווצרי), הוספתי לזה שום קלוי בשמן קוקוס וכמה שקדים קלויים ברוטב קאשיו עם קארי ולימון - זו הנחמה שלהם".

***

מקור

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה