הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 91

עוקבים: 36

החל מיוני 2016

סוף השבוע מגיע והנה תבשיל נהדר של קציצות טופו-סלק-בטטה נהדרות ברוטב עגבניות מתובל עם גרגרי חומוס בטטות ובזיליקום, שמתאים לכל מזג אויר.

14/03/2018

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

קדירת קציצות טופו בטטה ברוטב ירקות וחומוס ארומתי

אני בנאדם של תבשילים, אוהבת לזרוק כמה דברים לסיר אחד, לתבל ולקבל תבשיל עשיר ומגוון שכל אחד מהרכיבים מעניק את הצבע, הטעם והערכים שלו לתבשיל כולו. תבשילים כאלה תמיד...

תצוגה מקדימה

מקפלים, מגלגלים וממלאים

אמנם אני לא אופה הרבה, יותר טיפוס של בישולים אבל חברתי נעמי גרשברג הכירה לי את  דף הפיסבוק של Catalog Retete ואני שמחה לחלוק אתכם חלק מהשיטות לקיפולים, גלגולים ועיטופי בצק שמצאתי שם. נסו אותן וספרו מה אהבתם. את השמש המקסימה...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה