הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

חשקה נפשי בתבשיל בניחוח רחוק רחוק, אז הכנתי בצ’יק צ’ק, תבשיל מהיר הכנה, בריא וטעים של אורז, עדשים, קשיו, קוקוס וכוסברה. מוזמנים לנסות ולהתענג על מנה קלה, בריא וסופר טעימה. אפשר להוסיף שייק של פירות טרופים ולחלום שאנחנו בתאילנד.

26/02/2018

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

על אוכל טבעוני במלונות ומתכון לחביתה טבעונית מנצחת

בשנים האחרונות, עולם הקולינריה עבר מהפך, טבעונות הפכה מ"טרנד חולף של קבוצת אנשים מוזרים" לאורח חיים לגיטימי ומוכר. כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו...

תצוגה מקדימה

גרנולה ביתית בצ'יק ואיך גיליתי על עצמי עוד משהו חדש

בסדנאות הבישול שאני מקיימת אני תמיד פותחת ומספרת על עצמי: על כך שאני מבשלת מגיל 9,  שאני אוהבת לבשל  ולהמציא מתכונים, שכשהחלטתי להפוך לטבעונית (מסיבות מוסריות) פתאום הבנתי שחלק גדול מאד ממה שאני מכירה ויודעת על בישול,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה