הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 81

עוקבים: 33

החל מיוני 2016

סלטים הם דרך נהדרת לקבל שפע של ויטמינים, מינרלים ועוד המון דברים טובים לגוף בצלחת אחת. השבוע בישלתי חיטה, היא חיכתה במקרר לרגע שתהייה לי השראה, והנה היא הגיעה היום, והחיטה השתדכה נהדר עם עשבי תיבול, אבוקדו, סלק אפרסמון וקשיו – ארוחה מלאה ומזינה בצלחת אחת

03/02/2018

סלטים הם דרך נהדרת לקבל שפע של ויטמינים, מינרלים ועוד המון דברים טובים לגוף בצלחת אחת.

השילוב של ירקות בצבעים שונים, עשבי תיבול, דגנים, קטניות ואגוזים יחד מעניק לגוף בוסט של אנרגיה ובריאות, תחושת שובע וקלילות.

השבוע בישלתי חיטה, היא חיכתה במקרר לרגע שתהייה לי השראה, והנה היא הגיעה היום, והחיטה השתדכה נהדר עם עשבי תיבול, אבוקדו, סלק אפרסמון וקשיו – ארוחה מלאה ומזינה בצלחת אחת:

Picture_20180115_185920948

המצרכים:

2 כוסות חיטה מבושלת (אפשר להחליף בבורגול, כוסמת, קינואה או כל דגן שאוהבים)

1 כוס עדשים שחורות (או ירוקות) מבושלות (אפשר להחליף בשעועית, מש, חומוס או כל קטניה שאוהבים)

צרור עשבי תיבול שאוהבים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בזיליקום)

1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות

1 אפרסמון חתוך לקוביות (אפשר להחליף באגס או תותים)

1 סלק טרי, קצוץ

1/4 בצל סגול קצוץ

עגבניה קצוצה

מלפפון קצוץ

חופן אגוזי קשיו קלויים קלות (אפשר אגוזים או שקדים)

שמן זית

לימון

מלח, פלפל

להכנה:

מערבבים את כל הרכיבים, מתבלים בשמן, לימון מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.

Picture_20180115_194253396

מחפשים עוד רעיונות לארוחה מלאה בצלחת אחת?

הנה כמה:

קדירת קציצות טופו ברוטב ירקות וחומוס

ארוחה בקופסא בסגנון הודי

 ארוחה בקופסא – ירקות אפויים עם טופו שעועית וקוסקוס

נהניתם, אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם.

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות וטיולים קולינרים מגניבים, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

אם אתם מעוניינים לקבל , את הניולטר החדש שלי, להתעדכן על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצים לארח סדנת בישול בביתכם (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמנים למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח להיות בקשר. 

ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

Picture_20180115_185532165

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

לביבות עדשים כתומות וכרובית בניחוח הודי

פתאום באמצע השבוע חשקה נפשי בלביבות חמות ושמנמנות עם ניחוח של הודו (אבל עם המזגן) וכמובן שצריך שיהיו גם בריאות ומזינות ויכילו חלבון.... אז יצאתי למשימה: המצרכים: כרובית אחת מבושלת בצל גדול 2 כוסות עדשים כתומות מושרות...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

נדיבות, זה שם הסיפור - או לחמה בעג'ון בגרסה טבעונית משגעת

נדיבות. כפי שאתם כבר יודעים, סבתא שלי, הייתה בשלנית בחסד. היה לה מטבח קטנטן שבו היא אפתה, בישלה ורקחה מאכלים מופלאים שלמדה מאמא שלה וגם מהשכנות. ואנחנו, הנכדים נהננו תמיד כשהגענו אליה מתבשילים ומאפים מעולים בלי ממש לדעת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה