הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

הנה מתכון קל ופשוט להכנה לחטיפי גבינה טבעוניים, קלים מאד להכנה וסופר טעימים. הטופו מכיל המון חלבון ודל בשומן וכולסטרול ולכן גם בריאים.

20/01/2018

אני תמיד מחפשת רעיונות למנות טעימות שלא ידרשו ממני רבה עבודה.

במקרר חיכתה לי חבילה של טופו רך , חיפוש מהיר במקפיא גילה דפי סיגר ומיד צצה מנה כיפית שהילדים חיסלו לי…

 

הנה מתכון קל ומהיר לחטיפי “גבינה” טבעוניים, קלים מאד להכנה וסופר טעימים.

הטופו מכיל המון חלבון ודל בשומן וכולסטרול ולכן גם בריאים.

 

Picture_20180115_144617080

המצרכים:

חבילת עלי סיגר מוכנים ומופשרים

1 חבילה טופו רך טרי (אני אוהבת להשתמש בטופו של משק ויילר)

מלח, פלפל

טימין (רצוי טרי) או זעתר

מעט שבבי שמרי בירה (לא חובה)

Picture_20180115_144518067

לעבודה:

פורסים את חבילת טופו לפרוסות בעובי של כ 1/2 סמ’.

פורשים את עלי הסיגר, מניחים פרוסת טופו בחלק הקרוב אלינו, ממליחים ומפלפלים מעט, מפזרים זעתר או טימין ומעט שבבי שמרי בירה (בערך רבע כפית לכל מנה).

מקפלים את עלה הסיגר מעל הטופו, מקפלים משני הצדדים וממשיכים לגלגל עד הסוף כמו סיגר.

מניחים בתבנית, מברישים בשמן זית, שימו לב העלים מכילים קמח ומים בלבד ולכן מאד יבשים, רצוי לשמן בנדיבות מכל הצדדים.

 

לטגן או לאפות?

תלוי בכם!

אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות.

אם מעדיפים טיגון, אפשר לטגן כמה דקות מכל צד.

 

הנה עוד שני מתכונים קלילים עם “גבינה” טבעונית:

כדורי גבינה טבעונית בטעמים

עוגת גבינה פירורים

Picture_20180115_144427719

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים וסרטונים שאני מעלה. תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי: “מדברים טבעונות בכיף

 

 תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה