הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 81

עוקבים: 33

החל מיוני 2016

הנה מתכון קל ופשוט להכנה לחטיפי גבינה טבעוניים, קלים מאד להכנה וסופר טעימים. הטופו מכיל המון חלבון ודל בשומן וכולסטרול ולכן גם בריאים.

20/01/2018

אני תמיד מחפשת רעיונות למנות טעימות שלא ידרשו ממני רבה עבודה.

במקרר חיכתה לי חבילה של טופו רך , חיפוש מהיר במקפיא גילה דפי סיגר ומיד צצה מנה כיפית שהילדים חיסלו לי…

 

הנה מתכון קל ומהיר לחטיפי “גבינה” טבעוניים, קלים מאד להכנה וסופר טעימים.

הטופו מכיל המון חלבון ודל בשומן וכולסטרול ולכן גם בריאים.

 

Picture_20180115_144617080

המצרכים:

חבילת עלי סיגר מוכנים ומופשרים

1 חבילה טופו רך טרי (אני אוהבת להשתמש בטופו של משק ויילר)

מלח, פלפל

טימין (רצוי טרי) או זעתר

מעט שבבי שמרי בירה (לא חובה)

Picture_20180115_144518067

לעבודה:

פורסים את חבילת טופו לפרוסות בעובי של כ 1/2 סמ’.

פורשים את עלי הסיגר, מניחים פרוסת טופו בחלק הקרוב אלינו, ממליחים ומפלפלים מעט, מפזרים זעתר או טימין ומעט שבבי שמרי בירה (בערך רבע כפית לכל מנה).

מקפלים את עלה הסיגר מעל הטופו, מקפלים משני הצדדים וממשיכים לגלגל עד הסוף כמו סיגר.

מניחים בתבנית, מברישים בשמן זית, שימו לב העלים מכילים קמח ומים בלבד ולכן מאד יבשים, רצוי לשמן בנדיבות מכל הצדדים.

 

לטגן או לאפות?

תלוי בכם!

אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות.

אם מעדיפים טיגון, אפשר לטגן כמה דקות מכל צד.

 

הנה עוד שני מתכונים קלילים עם “גבינה” טבעונית:

כדורי גבינה טבעונית בטעמים

עוגת גבינה פירורים

Picture_20180115_144427719

נהניתם, אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם.

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות וטיולים קולינרים מגניבים, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

אם אתם מעוניינים לקבל את הניולטר החדש שלי, להתעדכן על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצים לארח סדנת בישול בביתכם (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמנים למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח להיות בקשר. 

ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

לביבות עדשים כתומות וכרובית בניחוח הודי

פתאום באמצע השבוע חשקה נפשי בלביבות חמות ושמנמנות עם ניחוח של הודו (אבל עם המזגן) וכמובן שצריך שיהיו גם בריאות ומזינות ויכילו חלבון.... אז יצאתי למשימה: המצרכים: כרובית אחת מבושלת בצל גדול 2 כוסות עדשים כתומות מושרות...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה