הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

קיץ, חם, ואנחנו שוברים את הראש מה להכין שלא ידרוש מאיתנו הרבה עבודה ויתאים לארוחה בימים החמים.

אז אם אתם מחפשים מנה קלילה וטעימה לארוחת הערב, הנה מתכון קל ופשוט למאפה “גבינה” ותרד טעים בטירוף שאפילו בן ה 13 הסרבן התענג עליו.

מאפה פילו במלית גבינה טבעונית ותרד

מאפה פילו במלית גבינה טבעונית ותרד

אז מה צריך?

חבילת טופו קשה(300 גר) חצי חבילה תרד (יש לשטוף ולנער מעודפי מים) עלי פילו (יש להפשיר כשעתיים לפני העבודה) שמן זית מלח עגבניות מיובשות/ זיתים (אופציונלי)

איך מכינים: מכניסים את הטופו לבלנדר ומעבדים, תוך כדי עבודה מוסיפים בהדרגה כחצי כפית מלח וכ 3 כפות שמן זית.

כשנוצר מרקם גבינתי (אל דאגה, זה יקרה) טועמים ומתקנים תיבול.

אם הגבינה יבשה אפשר להוסיף עוד טיפה שמן. מוסיפים את התרד השטוף לגבינה ומערבבים. אם רוצים להוסיף מעט עגבניות מיובשות או זיתים, זה הזמן לקצוץ אותם ולהוסיף לתערובת. פורשים בעדינות את כל חבילת הפילו, על משטח נקי. מפזרים את הגבינה בתלולית לרוחב החבילה בצד הקרוב אלינו,

 IMG-20160609-WA0055

אוספים 3 עלים יחד ומתחילים לגלגל מעל הגבינה לרולדה.

IMG-20160609-WA0053

מגלגלים את הרולדה לשבלול, מעבירים לתבנית מכוסה בנייר אפיה משומן קלות, וממשיכים עם שבלולים נוספים כמספר המנות הרצויות. משמנים היטב את השבלולים ומפזרים שומשום וקצח. אופים כחצי שעה ב 190 מעלות.

בתיאבון!

IMG-20160609-WA0038

הערה: עבודה עם עלי פילו צריכה להיעשות בזהירות ומהירות אחרת הם עלולים להקרע. אל תחששו וגם אם לא יצא מוצלח בפעם הראשונה שווה לנסות שוב.

בתיאבון

בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים.

https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

חוץ מזה, ממש אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

 תודה :)

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

קיש ירקות ים תיכוניים, או: זכרונות אהבה מפרובנס

לפני שנים רבות, כשעוד היינו צעירים, יפים, חטובים ונטולי ילדים, החלטתי יום אחד להפתיע את בנזוגי במתנת הפתעה ליום הולדתו,  באחד הבקרים, כמה ימים לפני יום ההולדת תוך שהוא מתארגן ליציאה לעבודה, הושבתי אותו לרגע, הגשתי קפה...

תצוגה מקדימה

על אוכל טבעוני במלונות ומתכון לחביתה טבעונית מנצחת

בשנים האחרונות, עולם הקולינריה עבר מהפך, טבעונות הפכה מ"טרנד חולף של קבוצת אנשים מוזרים" לאורח חיים לגיטימי ומוכר. כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה