הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 81

עוקבים: 33

החל מיוני 2016

עוגיות השוקולד צ’יפס האלו הן בדיוק זה – סופר קלות, סופר מהירות וסופר טעימות.

14/01/2018

20180106_223445

פתאום חשקה נפשי במשהו מתוק שלא דורש הרבה עבודה, כזה שמערבבים וצ’יק צ’ק מוכן.

עוגיות השוקולד צ’יפס האלו הן בדיוק זה – סופר קלות, סופר מהירות וסופר טעימות.

רוצים גם להתפנק?

קבלו סופר מתכון:

250 גרם  [2 כוסות] קמח כוסמין (אפשר גם קמח חיטה)

2 כפיות אבקת אפייה

1/2 כפית מלח

100 גרם פצפוצי שוקולד או שוקולד קצוץ מריר

3/4 כוס סוכר חום

1/2 כוס שמן

1/4 כוס מים

1 כף תמצית וניל

לעבודה:

בקערה בינונית, ערבבו את החומרים היבשים.

הוסיפו את שאר המצרכים מלבד השוקולד וערבבו היטב.

הוסיפו את השוקולד ערבבו שוב.

חממו את התנור ל-180 מעלות, ורפדו מגש אפייה בנייר אפייה.

איספו כפית מהתערובת ובעזרת כפית נוספת הניחו את התערובת על נייר אפיה.

שימו לב לשמור על מרחק רב בין העוגיות כיוון שהן מתפשטות לצדדים.

אפו למשך 15 דקות, מתקבלות עוגיות רכות בפנים וקצת פריכות בחוץ

הניחו להתקרר לחלוטין על רשת לפני ההגשה.

 20180106_223428

נהניתם, אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם.

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות וטיולים קולינרים מגניבים, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

אם אתם מעוניינים לקבל את הניולטר החדש שלי, להתעדכן על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצים לארח סדנת בישול בביתכם (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמנים למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח להיות בקשר. 

ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

נדיבות, זה שם הסיפור - או לחמה בעג'ון בגרסה טבעונית משגעת

נדיבות. כפי שאתם כבר יודעים, סבתא שלי, הייתה בשלנית בחסד. היה לה מטבח קטנטן שבו היא אפתה, בישלה ורקחה מאכלים מופלאים שלמדה מאמא שלה וגם מהשכנות. ואנחנו, הנכדים נהננו תמיד כשהגענו אליה מתבשילים ומאפים מעולים בלי ממש לדעת...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה