הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מיוני 2016

אצלנו חגיגת המרקים בעיצומה, אנחנו נהנים להכין מרקים ומגוונים בכל פעם בסגנון אחר, ואני תמיד משתדלת לשלב חלבון במרקים שאני מכינה כדי להעלות את הערך התזונתי ולהגיש מרק בריא, טעים ומשביע.

30/12/2017

החורף מתעתע ומזדחל לאיטו אבל אצלנו חגיגת המרקים בעיצומה, אנחנו נהנים להכין מרקים ומגוונים בכל פעם בסגנון אחר, ואני תמיד משתדלת לשלב חלבון במרקים שאני מכינה כדי להעלות את הערך התזונתי ולהגיש מרק בריא, טעים ומשביע.

הנה מתכון למרק שנולד היום מכל מה שמצאתי במגירת הירקות…

 20171230_204025

מרק עדשים כתומות בטטה וארטישוק ירושלמי

1 כוס עדשים כתומות שטופות

1 בצל

1 קישוא

1 בטטה גדולה

3-4 יח’ ארטישוק ירושלמי

כ-2 ליטר מים רותחים

טימין-אופציה

מקלפים את הבטטה, הארטישוק הירושלמי והבצל, חותכים לפרוסות עבות ושמים בסיר

מוסיפים את הקישוא הפרוס והעדשים השטופות, מוסיפים מים רותחים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים נמסות והירקות מתרככים.

במידה והמרק סמיך מידי, להוסיף מים.

ממליחים, אפשר להוסיף מעט טימין (כחצי כפית)

כשכל הירקות והעדשים מבושלים מרסקים הכל עם בלנדר מוט למרקם חלק.

שימו לב, כשמרסקים מרק הוא מסמיך מאד ולכן יתכן ויהיה צורך להוסיף עוד קצת מים.

טועמים ומתקנים תיבול.

בתיאבון.

20171230_203910

אוהבים מרקים?

הנה 2 מתכונים נוספים למרקים קלים:

מרק ארטישוק ירושלמי וכרישה

מרק כתום עם קרם קוקוס

הכלים המהממים של סטודיו אדמה

נהניתם, אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם.

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות וטיולים קולינרים מגניבים, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

אם אתם מעוניינים לקבל את הניולטר החדש שלי, להתעדכן על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצים לארח סדנת בישול בביתכם (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמנים למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח להיות בקשר. 

ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

מקושקשת טבעונית מעלפת - או: למה לא חייבים ביצים לארוחת הבוקר

כשעוברים לטבעונות פתאום יש איזה חור בתפריט והמון סימני שאלה; אז מה אוכלים למנה עיקרית? מה אפשר למרוח בכריך? ומה לעזאזל אוכלים טבעונים בארוחת הבוקר? ואחרי כל השאלות הללו, לאט לאט מתחילים הדברים להתבהר ומגלים שהתפריט...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

קציצות טופו ברוטב רוזה קוקוס קרמי

אני כל הזמן מנסה ומאלתרת במטבח, לפעמים יוצא תבשיל נהדר ולפעמים - לא משהו. הפעם מהנסיון החדש, התקבלה מנה יפייפיה וטעימה בטירוף שלא יכולתי להפסיק לנשנש. הקציצות האלו נולדו ביום חורפי אחד, בעצם כשילוב של שני מתכונים אחרים...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה