הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 73

עוקבים: 32

החל מיוני 2016

אצלנו חגיגת המרקים בעיצומה, אנחנו נהנים להכין מרקים ומגוונים בכל פעם בסגנון אחר, ואני תמיד משתדלת לשלב חלבון במרקים שאני מכינה כדי להעלות את הערך התזונתי ולהגיש מרק בריא, טעים ומשביע.

30/12/2017

החורף מתעתע ומזדחל לאיטו אבל אצלנו חגיגת המרקים בעיצומה, אנחנו נהנים להכין מרקים ומגוונים בכל פעם בסגנון אחר, ואני תמיד משתדלת לשלב חלבון במרקים שאני מכינה כדי להעלות את הערך התזונתי ולהגיש מרק בריא, טעים ומשביע.

הנה מתכון למרק שנולד היום מכל מה שמצאתי במגירת הירקות…

 20171230_204025

מרק עדשים כתומות בטטה וארטישוק ירושלמי

1 כוס עדשים כתומות שטופות

1 בצל

1 קישוא

1 בטטה גדולה

3-4 יח’ ארטישוק ירושלמי

כ-2 ליטר מים רותחים

טימין-אופציה

מקלפים את הבטטה, הארטישוק הירושלמי והבצל, חותכים לפרוסות עבות ושמים בסיר

מוסיפים את הקישוא הפרוס והעדשים השטופות, מוסיפים מים רותחים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים נמסות והירקות מתרככים.

במידה והמרק סמיך מידי, להוסיף מים.

ממליחים, אפשר להוסיף מעט טימין (כחצי כפית)

כשכל הירקות והעדשים מבושלים מרסקים הכל עם בלנדר מוט למרקם חלק.

שימו לב, כשמרסקים מרק הוא מסמיך מאד ולכן יתכן ויהיה צורך להוסיף עוד קצת מים.

טועמים ומתקנים תיבול.

בתיאבון.

20171230_203910

אוהבים מרקים?

הנה 2 מתכונים נוספים למרקים קלים:

מרק ארטישוק ירושלמי וכרישה

מרק כתום עם קרם קוקוס

הכלים המהממים של סטודיו אדמה

נהניתם, אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם.

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות וטיולים קולינרים מגניבים, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

אם אתם מעוניינים לקבל את הניולטר החדש שלי, להתעדכן על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצים לארח סדנת בישול בביתכם (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמנים למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח להיות בקשר. 

ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

לביבות עדשים כתומות וכרובית בניחוח הודי

פתאום באמצע השבוע חשקה נפשי בלביבות חמות ושמנמנות עם ניחוח של הודו (אבל עם המזגן) וכמובן שצריך שיהיו גם בריאות ומזינות ויכילו חלבון.... אז יצאתי למשימה: המצרכים: כרובית אחת מבושלת בצל גדול 2 כוסות עדשים כתומות מושרות...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

נדיבות, זה שם הסיפור - או לחמה בעג'ון בגרסה טבעונית משגעת

נדיבות. כפי שאתם כבר יודעים, סבתא שלי, הייתה בשלנית בחסד. היה לה מטבח קטנטן שבו היא אפתה, בישלה ורקחה מאכלים מופלאים שלמדה מאמא שלה וגם מהשכנות. ואנחנו, הנכדים נהננו תמיד כשהגענו אליה מתבשילים ומאפים מעולים בלי ממש לדעת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה