הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

כשהתקשרו להודיע לי שהתקבלתי למחזור הראשון של ביה”ס שמחתי מאד אבל לא באמת הבנתי את גודל המעמד. כשהגעתי למפגש הראשון פתאום נפל לי האסימון: הייתה שם חבורה של 25 נשים שנבחרו מתוך עשרות מועמדות מצויינות, נשים מדהימות אחת אחת: יזמיות, פעילות חברתיות, יוצרות, חדשניות – כאלה שעושות למען עצמן, למען הקהילה ולמען הסביבה, כולן מעוררות השראה והערכה אמיתית.

21/10/2017

בסדנאות הבישול שאני מקיימת אני תמיד פותחת ומספרת על עצמי: על כך שאני מבשלת מגיל 9,  שאני אוהבת לבשל  ולהמציא מתכונים, שכשהחלטתי להפוך לטבעונית (מסיבות מוסריות) פתאום הבנתי שחלק גדול מאד ממה שאני מכירה ויודעת על בישול, חומרי גלם וכו’ כבר לא רלוונטי ושאני צריכה ללמוד שיטות עבודה חדשות, להכיר חומרים חדשים ולהסתכל על המטבח ועל הצלחת שלי אחרת, ועשיתי שינוי בתפיסה ובבישול שלי. היום אני מבשלת ואוכלת מזון בריא, עשיר וטעים הרבה יותר  – ואני כל כך מאושרת מהשינוי.

מהר מאד, הגיעו הבקשות מחברים ומכרים שאלמד גם אותם איך לבשל מנות בריאות וקלות מבלי לבלות שעות במטבח.

אנשים חושבים שאוכל של טבעונים משעמם ומסתכם בעדשים וזרעונים ולחילופין שלבשל טבעוני זה נורא מורכב ודורש שעות עבודה וים כסף על מצרכים יקרים – אז זה לא נכון, אפשר להשתמש ברכיבים יקרים ולהכין דברים מורכבים, אבל אפשר גם לבשל פשוט, מעניין, טעים בריא – ואת זה אני מלמדת לעשות.

אז כשבאו הפניות בניתי סדנה אחת בה התארחו בעיקר חברות ובה לימדתי כמה מנות קלות ופשוטות, לאחר מכן גדל הביקוש אז בניתי סדנה נוספת עם מנות אחרות ועוד אחת ועוד אחת… היום יש לי תפריט של 15 סדנאות שונות (ועוד 2 בדרך) כל אחת עומדת בפני עצמה, בכל אחת לומדים ומכינים בפועל מגוון מנות קלות, בריאות וטעימות, וכל המשתתפים הולכים הביתה עם ידע רב בבישול טבעוני.

אני אמא, בת זוג ואשת שיווק פעילה במשרה מלאה ומאז שהפכתי טבעונית המון דברים קרו, הפכתי למומחית לבישול טבעוני, אני מפעילה דף פייסבוק עיסקי, בלוג בסלונה, ערוץ יוטיוב עם סרטונים שאני מצלמת ועורכת, דף אינסטגרם, קבוצת פייסבוק ציבורית “מבשלים טבעוני בכיף“, ניוזלטר הנשלח לנרשמים בכל חודש עם עדכונים ומתכונים וכמובן סדנאות בישול תוססות – והיד עוד נטויה.. הפכתי למומחית, אנשים מכל רחבי הארץ מתקשרים וכותבים עם שאלות ואני תמיד שמחה לענות ולעזור.

22549523_1979310009004367_1387514908453003907_n

כשהתפרסם דבר פתיחת ביה”ס לשיווק דיגיטלי של סלונה ובנק לאומי בשיתוף מומחי גוגל ומקאן אריקסון, היה לי ברור שמדובר במקום שכדאי לי להיות בו, כי יש בסלונה חבורה של נשים מדהימות שמנהלות מערכת מסועפת, משומנת וסופר איכותית שמביאה אותי כל פעם לשיאים חדשים שלא דימיינתי, כי שיתופי הפעולה של סלונה ולאומי מניבים תוצרים איכותיים וכי אני תמיד בעד ללמוד ולהשתפר.

כשהתקשרו להודיע לי שהתקבלתי למחזור הראשון של ביה”ס שמחתי מאד אבל לא באמת הבנתי את גודל המעמד. כשהגעתי למפגש הראשון פתאום נפל לי האסימון: הייתה שם חבורה של 25 נשים שנבחרו מתוך עשרות מועמדות מצויינות, נשים מדהימות אחת אחת: יזמיות, פעילות חברתיות, יוצרות, חדשניות – כאלה שעושות למען עצמן, למען הקהילה ולמען הסביבה, כולן מעוררות השראה והערכה אמיתית.

וההתרגשות גדולה. כי אני אוהבת ללמוד, להתחדש ולכוון גבוה.  כי זה כבוד גדול להיות שותפה למשהו ראשוני וחדשני. כי זה כבוד מאד גדול להבחר ולהיות חלק מקבוצה של נשים כל כך מרשימות.

למחרת המפגש הראשון, פגשתי חברה וסיפרתי לה בהתרגשות על המעמד וכמה התרגשתי להיות חלק מקבוצה של נשים כל כך מרשימות אז היא אמרה לי: “אבל את גם כזו!, עשית כל כך הרבה בכל כך מעט זמן. את מומחית אמיתית בתחומך “.

מנקודת המבט שלי, אני לגמרי בתחילת הדרך יש לי עוד המון רעיונות והרבה עבודה, אבל נעים לקבל הכרה וטפיחה על השכם על מה שעשיתי עד כה ועל מה שאני עושה. זה מחזק אותי להמשיך.

מצפה לקורס מעולה והמון הפתעות.

סלונה דיגיטל מפגש1

צלמת Galit Sabag

 

ועכשיו, הרי אי אפשר בלי מתכון!

הנה מתכון קל ופשוט לגרנולה ביתית מהממת שמכינים ב-5 דקות ויודעים בדיוק מה יש בפנים…:

 

1 כוס שיבולת שועל (קוואקר) עבה (חשוב שתהייה עבה ולא דקה או אינסטנט)

1/2 כוס מכל אחד מהאגוזים שאתם אוהבים.  (קשיו, אגוזי מלך, מקדמיה, שקדים, פקאן…) לא קלויים!

1/2 כוס חמוציות/אגוזים

5 תאנים מיובשות/משמשים מיובשים קצוצים

חופן זרעי דלעת (אופציה)

1/2 כוס קוקוס מיובש וטחון (אופציה)

2-3 כפות סילאן טבעי ללא תוספת סוכר

 

איך מכינים:

במחבת יבשה קולים את שיבולת השועל כ-2 דקות, קוצצים את האגוזים והשקדים לחצי או שליש מגודלם ומוסיפים למחבת, מערבבים מידי פעם כדי שלא יחרכו.

כשרואים ששיבולת השועל מתחילה להשחים מוסיפים את הפירות המיובשים, זרעי הדלעת, הקוקוס ואת הסילאן, מערבבים היטב שכל התערובת תכוסה בסילאן ומסירים מהאש.

מניחים להצטנן היטב ומעבירים לצנצנת יבשה ואטומה.

אפשר להוסיף לסלט פירות או יוגורט (טבעוני :)) ולהתענג על ארוחת בוקר משובחת או סתם פינוק.

 

שולחת לכם אנרגיות חיוביות ומאחלת הרבה טוב

food-fruits-cereals-breakfast

 

נהניתם, אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם.

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

אם אתם מעוניינים לקבל את הניולטר החדש שלי, להתעדכן על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצים לארח סדנת בישול בביתכם (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמנים למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח להיות בקשר. 

ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

#דיגיטליות_בעסקים
#לאומי_עסקים
#saloonaschool

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה