הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 100

החל מיוני 2016

הגברת מה waze” הובילה אותנו אחר כבוד ברחוב הראשי של העיר והתריעה “הגעת ליעד” בדיוק על יד מקום החניה הפנוי היחידי ברחוב, מבט אחד החוצה מבהיר שאנחנו חונים ממש בכניסה לקפה – התחלה טובה לכל הדעות. כשנכנסנו הבנו שהגענו ליקום מקביל….

10/08/2017

השבוע מצאנו את עצמנו בנס ציונה. המתבגר היה אצל סבתא, וסבתא נסעה להופעה בראשל”צ אז נפגשנו באמצע הדרך לאסוף אותו, ומכיוון שכבר היה ערב, ויום רביעי אז המקרר כבר ריק… זו סיבה מצויינת לחפש מקום לאכול באזור.

נזכרתי שכבר שמעתי דברים טובים על קפה-מסעדה בשם “ציונה” בנס ציונה, אז טלפון קצר לברר שאפשר להגיע עם הכלבה ואנחנו על ה waze בדרך ל”ציונה”.

הגברת מה waze” הובילה אותנו אחר כבוד ברחוב הראשי של העיר והתריעה “הגעת ליעד” בדיוק על יד מקום החניה הפנוי היחידי, מבט אחד החוצה מבהיר שאנחנו חונים ממש בכניסה לקפה – התחלה טובה לכל הדעות.

20170809_201415

נכנסנו בשביל צר שבין שני גושי חנויות ואז התגלה לנו מקום מופלא שנראה כאילו לא שייך: חצר גדולה מרוצפת בדק עץ, עם שולחנות המפוזרים בינות לעצים עתיקים, פשוט קסם של מקום.

20170809_201337אני הזמנתי מנה של כופתאות חומוס הטובלות ברוטב קארי וקרם קוקוס בסגנון הודי. הכופתאות מלוות במג’דרה ויוגורט, אני שאלתי האם המנה טבעונית אז באופן אוטומטי קיבלתי טחינה והמלצרית גם טרחה לציין שהביאה טחינה ולא יוגורט (וקיבלה ממני מיד נקודה נוספת)

20170809_192051

הכופתאות רכות ונימוחות, שוחות להן ברוטב של קרם קוקוס וקארי שאני מאד אוהבת והיו מושלמות עם המג’דרה והטחינה ועוטרו בכוסברה ובוטנים.

20170809_192045

הקטנה הזמינה המבורגר צמחוני, כשביררתי האם צמחוני או טבעוני הובהר לי שההבדל היחידי הוא רוטב הצ’יפוטלה שאינו טבעוני. ההמבורגר, שמנמן ועסיסי מוגש בלחמניה מלאה עם ירקות ולצידו תפוחי אדמה קריספיים.

בן הזוג הזמין מנה צמחונית של פסטה פרפדלה בשמנת ופטריות.

המתבגר הלך על בקבוק של פיוז תה….

והכלבה קיבלה דלי פלסטיק של ים עם מים צוננים…

השירות במקום מקסים, קשוב וחייכני, הכלים בהם הוגשו המנות מאד אסתטיים וכל החוויה הייתה מאד נעימה ורגועה אחרי יום עמוס בעבודה, הסעות ואיסופים, ממש תחושה של ניתוק מהיום יום ובילוי במציאות מקבילה.

 

החשבון: עבור 3 מנות עיקריות, 2 משקאות וקינוח שילמנו 250 ש”ח (לא כולל שירות)

לסיכום: מקום מקסים, אוירה רגועה ונעימה, שירות לבבי ואוכל טוב – בהחלט נחזור.

 

 

אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק 

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות).

 

מי שמעוניין שאעדכן אותו על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצה לארח סדנא בביתו (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמן למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח לעדכן אתכם על התאריכים הרלוונטים.

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

על הקשר בין יציאת מצריים לחיים שלנו היום

  השנה, הבכור שלי חגג בר מצווה ועלה לתורה, הפרשה שקרא בבית הכנסת הייתה פרשת כי תבוא, המתחברת גם לימים אלו, הימים...

תגובות

פורסם לפני 2 years

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

כדורי תפוחי אדמה וחומוס בקארי קוקוס משגע ובניחוח של ארצות רחוקות

תמיד כשאנחנו יושבים במסעדה הודית, יש מן הרגשה של חו"ל: משהו באווירה הכללית, הנימוס המוקפד של המלצרים, הכלים, המוזיקה, והריחות והטעמים שעוטפים את המקום וגולשים להם מן הצלחת אל חלל הפה ובמורד הגרון. מידי פעם אני משחקת עם...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה