הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 84

עוקבים: 34

החל מיוני 2016

שבוע האהבה עדיין באויר והרבה לבבות וגילויי אהבה מסביב, זה זמן מצויין להכין ריזוטו לבן/בת הזוג או אפילו סתם לעצמכם… אז הנה מתכון לריזוטו נהדר מתוך סדנת הבישול האיטלקית שלי: מדליקים מזגן, מעמעמים אורות ומתענגים על ריזוטו נהדר עם ניחוח של חו”ל – תיהנו.

09/08/2017

שבוע האהבה עדיין באויר והרבה לבבות וגילויי אהבה מסביב, זה זמן מצויין להכין ריזוטו לבן/בת הזוג או אפילו סתם לעצמכם…

אז הנה מתכון לריזוטו נהדר מתוך סדנת הבישול האיטלקית שלי, טבעוני, ללא גלוטן וטעים במיוחד:

מדליקים מזגן, מעמעמים אורות ומתענגים על ריזוטו נהדר עם ניחוח של חו”ל – תיהנו.

ריזוטו פטריות וערמונים

1 כוס אורז עגול (מומלץ מאד ארבוריו)

5 כוסות ציר ירקות (אפשר להמיר חלק מהנוזלים בשמנת צמחית או יין)

3 שיני שום קצוצות

1 בצל קצוץ

סלסלת פיטריות קצוצות (רצוי לגוון ולשלב כמה סוגי פטריות)

חבילת ערמונים בואקום – קצוצים

1.5 כפות שמן זית

מלח ופלפל עפ”י הטעם

אגוז מוסקט

לקישוט: פטרוזיליה/ שבבי שקדים/שבבי שמרי בירה

 20170708_163135

מטגנים קלות את הפטריות, השום והבצל, מוסיפים את האורז והערמונים הקצוצים ומערבבים עד שמצופים בשמן, מוסיפים בהדרגה את הנוזלים, כל פעם מצקת ומערבבים.

אני אוהבת לשלב ציר ירקות, שמנת צמחית לבישול ויין לבן, האורז מתבשל בעדינות ואיטיות כשכל פעם מוסיפים מעט נוזלים.

מתבלים וטועמים. כאשר האורז מבושל מכבים את האש ומכסים לכ-5 דקות לפני ההגשה.

מגישים בתוספת של פטרוזיליה/ שבבי שקדים/שמרי בירה.

20170708_171736

אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק 

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות).

 

מי שמעוניין שאעדכן אותו על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצה לארח סדנא בביתו (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמן למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח לעדכן אתכם על התאריכים הרלוונטים.

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פנקייק פצפוצי שוקולד משגע

החופש הגדול עוד כאן, אז הנה מתכון לפנקייקס מעולים שאפשר להכין יחד עם ילדים ולהתענג עליהם בארוחת בוקר כיפיית (או ערב).  פנקייק פצפוצי שוקולד משגע המצרכים לכ -12 פנקייקס קטנים: 1.5  כוסות קמח כוסמין (אפשר גם לבן או חצי לבן...

תצוגה מקדימה

לחם בירה משגע

במזג האויר הקר של השבוע האחרון, לחם חם ופריך שיוצא מהתנור הבייתי וממלא את כל הבית בניחוחות מגרים הוא בדיוק מה שצריך. הנה מתכון קל במיוחד ללחם בירה מדהים שמכינים בקלות וטורפים אפילו יותר בקלות. ללא לישה או התפחה. ו-לא, אין...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה