הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 120

החל מיוני 2016

הבחור שרק עכשיו פגשנו, עמד מולנו וסיפר בפשטות אמיתית על החיים שלו, העיניים שלו ברקו מהתרגשות שהדביקה גם אותנו – מהצלחה גדולה ושיגשוג הוא הגיע לקריסה מוחלטת ולמרות הכל הצליח להקים מחדש שני עסקים כושלים ולשגשג איתם. הוא עוסק באירוח ועושה זאת מכל הלב ובאהבה גדולה.

22/07/2017

IMG-20170717-WA0086אז לקחנו קצת חופש מחיי היום יום ויצאנו עם הילדים לנופש בצפון.

חיפשנו צימר נחמד וצנוע בצפון ממנו נוכל להגיע לכל מיני אתרים ואטרקציות, בחיפוש מהיר בבוקינג עלו כמה אופציות שנראו מתאימות אז הרמתי טלפון והתחלתי לברר.

אחרי הבירור הראשוני של מקום, מחיר ומה יש בצימר שאלתי “האם אתם ערוכים לארח טבעונים?” לטבעונים, נושא הארוחות במקומות ארוח יכול להיות קצת בעייתי, כיוון שמגיעים למקום שמציע ארוחה “סגורה” ללא תפריט, ואם אין מודעות אז מרבית הארוחה מורכבת ממוצרים מן החי.

ארוחת בוקר בבית מלון או צימר היא טריקית במיוחד כיוון שלכאורה יש המון מבחר של מנות שאינן “בשר” אבל חלק גדול מהן מכיל גבינות, מיונז, ביצים או דגים ופעמים רבות טבעונים שמגיעים להתארח בחופשה מוצאים את עצמם עם מלפפון, עגבניה ולחם… מבאס.

אז שאלתי…

ובחלק מהמקומות התשובה הייתה די מעליבה: “ארוחת בוקר היא ארוחת בוקר – אין שינויים”

על המקומות הללו ויתרנו.

וכשהתקשרתי להראל, מצימר לבנדרין (ולבנדר בהרים) שברמות נפתלי, התשובה שלו מיד הייתה “אני אכין לך כל מיני דברים” וזה מיד שבה אותי, הוא היה חם ולבבי ומארח עוד בשיחה הראשונה והחלטנו שאנחנו רוצים לבלות את חופשתנו אצל הראל ולא הצטערנו על ההחלטה:

IMG-20170717-WA0066

כשהגענו ליישוב התקשרנו להראל והוא הגיע וליווה אותנו אל הצימר.

הייתה לנו שיחה מאד חמה ומעניינת, הראל סיפר איך היה במשך שנים ארוכות חקלאי מצליח שגידל תפוחים ואגסים בקני מידה גדולים ליצוא והיה לו משק משגשג ושאחרי שנים רבות, תוך זמן מאד קצר הכל ירד לטמיון והוא איבד את העסק והמשק, ולמרות האבדן הוא התחיל מאפס עסק חדש, לקח 2 מתחמי צימרים עזובים בישוב, שיפץ ותיחזק והקים אותם לתחיה מחדש.

היום הוא קופץ מהמתחם האחד לשני, מסדר, משפץ, מנקה, מכין ארוחות בוקר וקופץ לקריית שמונה לקניות.

IMG-20170717-WA0079

הבחור שרק עכשיו פגשנו, עמד מולנו וסיפר בפשטות אמיתית על החיים שלו, העיניים שלו ברקו מהתרגשות שהדביקה גם אותנו – מהצלחה גדולה ושיגשוג הוא הגיע לקריסה מוחלטת ולמרות הכל הצליח להקים מחדש שני עסקים כושלים ולשגשג איתם. הוא עוסק באירוח ועושה זאת מכל הלב ובאהבה גדולה.

הראל שאל מה אני רוצה שיכין לי לארוחת בוקר ואני אמרתי לו מה שיכין יהיה טוב ואני משאירה את זה לו – והאמת שלא ציפיתי ליותר מידי. אני די צנועה.

דיברנו קצת על טבעונות, הראל סיפר שהוא מבין ומתחבר מאד לנושא של בעלי חיים, אשתו וביתו צמחוניות והם מגדלים 8 כלבים שאספו אליהם מהרחוב, חלקם מסתובבים בין הצימרים, רצים אחריו לכל מקום או סתם רובצים בין השבילים…

IMG-20170717-WA0099

כשהגענו לחדר האוכל הקטן חיכתה לנו על השולחן ארוחת בוקר רגילה עם לחמים גבינות, סלט, ממרחים וחביתות, ההפתעה הייתה, מבחר מכובד של מוצרים טבעוניים שהראל נסע לקנות במיוחד עבורי! היו שם יוגורט סויה, וגרנולה, וממרח סויה “טופוטי” וטחינה ופטריות ואגוזים וחלב סויה… ממש תענוג.

IMG-20170717-WA0053

IMG-20170717-WA0061

 

שיהיה ברור, לא מדובר בצימר מפונפן ומפנק במיוחד, אלא בבקתה פשוטה ומקסימה הממוקמת במתחם פורח, בין הצימרים מפוזרים ערסלים ונדנדות, יש חדר אוכל וגם גזיבו נחמד שאפשר לשבת בין הגפנים ולשתות תה, הילדים מתרוצצים בחופשיות והכל מאד מאד רגוע ומספק לטיול משפחתי בצפון.

IMG-20170717-WA0054

בצימר יש מיטה לא גדולה בחדר השינה ו 2 כורסאות נפתחות או שתי מיטות נוספות בסלון, בנוסף מקלחת או אמבטיה, מטבחון עם מיקרוגל, קומקום חשמלי, מקרר קטן וכירה חשמלית קטנה.

IMG-20170717-WA0042

 

אז בילינו חופשה מושלמת בצפון: טיילנו בטבע, טבלנו במים צוננים, אכלנו במסעדות טובות (על כך בפוסט נפרד בהמשך) ונרגענו לנו בצימר.

למען הסר ספק: לא הכרנו את הראל קודם. אין, ולא היה לנו קשר אליו ושילמנו מחיר מלא (ומאד הוגן) עבור השהות הנעימה – אנחנו בוודאי נחזור לבקר!

IMG-20170717-WA0100

אז אם אתם מחפשים מפלט נעים ורגוע משאון העיר והחיים העמוסים, בקרבת מגוון פעילויות ואטרקציות כייפיות בצפון, במחיר הוגן שלא ירושש אתכם, וגם vegan freidly תנו קפיצה לצימרים של הראל ברמות נפתלי – אה, ותגידו שעדי שלחה אתכם.

הטל’ הישיר של הראל: 058-5954585

תיהנו

 

אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק 

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות).

 

מי שמעוניין שאעדכן אותו על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצה לארח סדנא בביתו (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמן למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח לעדכן אתכם על התאריכים הרלוונטים.

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה