הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

הקיץ ממשמש ובא, ואנחנו מחפשים מתכונים קלים ומהירים, כאלו שאפשר להכין במהירות ולנשנש בכיף. הנה מתכון קליל לברוסקטה שהכנתי בצ’יק צ’ק ושימחה את לב כולנו.

04/06/2017

הקיץ ממשמש ובא, אין חשק להכין מתכונים כבדים ומורכבים, ואנחנו מחפשים מתכונים קלים ומהירים, כאלו שאפשר להכין במהירות ולנשנש בכיף במרפסת או מול הטלויזיה.

אז הנה מתכון קליל לברוסקטה שהכנתי בצ’יק צ’ק ושימחה את לב כולנו.

Picture_20170601_194050079מה צריך?

בגט חתוך לפרוסות אלכסוניות וקלוי בתנור

4 עגבניות עסיסיות

1/2 צרור כוסברה קצוץ (אפשר גם פטרוזיליה או בזיליקום)

לימון

2-3 כפות שמן זית (אפשר גם יותר)

1-2שיני שום מרוסקות

מלח לפי הטעם

טחינה גולמית (אופציה)

לגיוון: זייתים/אגוזים/בצל ירוק/בזיליקום/עגבניות מיובשות ועוד.

קוצצים את העגבניות לקוביות קטנטנות, אפשר גם לעשות זאת באמצעות מעבד מזון, אבל בזהירות שלא תקבלו רסק. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, סוחטים חצי מהלימון ומוסיפים שמן זית ומלח.

מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

לגיוון: אפשר לחלק את הסלסה ל 3 קעריות ולכל אחת להוסיף תוספות כרצונכם: בצל ירוק/ בזיליקום/אגוזים/זייתי קלמטה ועוד.

Picture_20170601_193922122

להרכבת המנה:

מניחים כף גדושה של סלסה על פרוסת בגט קלוי, אפשר לקשט בזרזיף של טחינה גולמית, נוגסים ומפנטזים שאנחנו בחופשה על החוף בסרדיניה.

בתיאבון

אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק 

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות).

 

מי שמעוניין שאעדכן אותו על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצה לארח סדנא בביתו (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמן למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח לעדכן אתכם על התאריכים הרלוונטים.

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה