הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 100

החל מיוני 2016

קרקרים מכוסמין במגוון תיבולים מגניבים קלים להכנה ומגניבים לנישנוש

27/05/2017

Picture_20170526_191845200s

3.5 כוסות קמח כוסמין (אפשר בהחלט גם קמח לבן רגיל או חצי לבן חצי מלא)

1/2 שקית אבקת אפיה

1/2 כוס שמן קוקוס / שמן קנולה / או חצי חצי

1/2 כוס מים

1/2 כפית מלח

תוספות שאתם אוהבים : זעתר/ פפריקה/ טימין/קצח/פסטו ועוד

לעבודה:

לשים את כל הרכיבים יחד עד לקבלת בצק אחיד, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט נוזלים.

מרדדים את הבצק על נייר אפיה למלבן אחיד ושטוח  בעובי של כ-2 מ”מ.

מפזרים שומשום ומהדקים אותו לבצק.

בעזרת סכין או גלגלת פיצה חותכים רצועות לרוחב המלבן ואז כל רצועה למלבנים או ריבועים.

אופים כרבע שעה בחום של 180 מעלות.

מצננים ומעבירים לצנצנת סגורה.

מומלץ להגיש בצמוד לגבינות טבעוניות טעימות

בתיאבון

Picture_20170526_192046875s

אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק 

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות).

 

מי שמעוניין שאעדכן אותו על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצה לארח סדנא בביתו (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמן למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח לעדכן אתכם על התאריכים הרלוונטים.

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה :)

 

Picture_20170526_192046875s Picture_20170526_192244885s

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

כדורי תפוחי אדמה וחומוס בקארי קוקוס משגע ובניחוח של ארצות רחוקות

תמיד כשאנחנו יושבים במסעדה הודית, יש מן הרגשה של חו"ל: משהו באווירה הכללית, הנימוס המוקפד של המלצרים, הכלים, המוזיקה, והריחות והטעמים שעוטפים את המקום וגולשים להם מן הצלחת אל חלל הפה ובמורד הגרון. מידי פעם אני משחקת עם...

תצוגה מקדימה

ערוץ הוידאו החדש שלי ב You Tube

רציתי לשתף אתכם בעובדה המרגשת שפתחתי ערוץ וידאו משלי שיוקדש להעלאת מתכונים בוידאו. מוזמנים להירשם ולקבל עדכון על המתכונים החדשים. בנתיים הצצה קטנה על חלק ממה שקורה בסדנאות...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה