הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

יום העצמאות בפתח וזו הזדמנות מצויינת להעלות שוב את המתכון המצויין הזה להמבורגר פטריות ושעועית טעים ועסיסי שתמיד עושה לי טעים בפה ושמח בלב.

אני אופה את ההמבורגר הזה בתנור אבל אפשר גם לטגן או לצלות.

unnamedהמבורגר פטריות ושעועית (כ-8 קציצות)

כ-5 פטריות גדולות (שמפיניון, פורטובלו, יער)

1 בצל בינוני

1/3 חב סייטן טבעי ( כ-150 גר)

כוס שעועית מבושלת

2 כפות גדושות טחינה גולמית

חצי כוס פרורי לחם

כפית מלח

 1/2 כפית תערובת תבלינים לקציצות (אופציונלי)

  • למנה ללא גלוטן אפשר לוותר על הסייטן ולהמיר את פירורי הלחם בקמח תירס

 

מטגנים מעט פטריות ובצל 2-3 דקות טיגון עד שמשחימים.

מרסקים במעבד מזון את הסייטן, מוסיפים את הפטריות, הבצל, השעועית, הטחינה והתבלינים

מרסקים עד לקבלת עיסה דביקה, לא חלקה מידי, אנחנו רוצים להרגיש את הרכיבים שלה כשנוגסים בקציצה. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים. במידה והעיסה רטובה מידי אפשר להוסיף פירורי לחם, אם היא לא מתאחדת ניתן להוסיף עוד כף טחינה גולמית.

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית  על נייר אפיה משומן, משמנים באמצעות מברשת את הקציצות מכל הצדדים ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה, בודקים שהקציצות יציבות והופכים ל 10 דקות אפיה נוספות.

מגישים בתוך לחמניה עם טחינה, עלים ירוקים ועגבניה.

 והנה גם סרטון שלי מכינה את המנה הזו באתר “מנה טבעונית“:

https://manativonit.com/2016/03/29/1047/

 

בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים.

https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

חוץ מזה, ממש אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

 תודה :)

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה