הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

מחפשים מתכון מהיר ופשוט לקינוח מתוק וקליל? לא עוד מוס שוקולד או משהו כבד ומתוחכם שדורש אריזה מסובכת בדרך לסדר? הנה מתכון לכדורי תמרים עם הפתעות בריאות ומשמחות. ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא נקיפות מצפון. תיהנו.

08/04/2017

מחפשים מתכון מהיר ופשוט לקינוח מתוק וקליל?

לא עוד מוס שוקולד או משהו כבד ומתוחכם שדורש אריזה מסובכת בדרך לסדר?

הנה מתכון לכדורי תמרים עם הפתעות בריאות ומשמחות.

ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא נקיפות מצפון.

 כדורי תמרים

לעבודה:

המצרכים:

1 חבילה תמרים בואקום (כן, אלו שמגיעים בגוש)

2 כוס תערובת אגוזים לא קלויים (אגוזי מלך, לוז, קשיו, פיסטוקים, שקדים וכל מה שאתם אוהבים)

1/2 כוס שומשום

לציפוי: קוקוס טחון/ אבקת קקאו/שקדים קצוצים

1-2 כפיות אספרסו (אופציה)

1-2 כפיות ברנדי או ליקר שוקולד (אופציה)

להכנה:

קוצצים את האגוזים (לא קטן מידי, בערך 1/3 מגודלם), וקולים במחבת יבשה יחד עם השומשום מס’ שניות עד שמתחילים טיפה להשחים.

מסירים מהאש וממתינים כמה דקות שיצטננו.

בינתיים, מסירים את אריזת הפלסטיק מגוש התמרים, חותכים ל 3 חלקים ומניחים בקערה, מכניסים למיקרו ל 20-30 שניות כדי לרכך אותו מעט.

לאחר שהאגוזים הצטננו מעבירים לקערה עם התמרים.

מרטיבים מעט את הידיים ומערבבים את העיסה יחד,  עד לקבלת תערובת אחידה.

קורצים בעזרת כפית מהתערובת ומגלגלים בידיים רטובות מעט, כדורים בגודל של עגבניית שרי או טיפה יותר גדולים.

אם רוצים להיות שובבים ולהכין כדורים “מחוזקים”: מחלקים את העיסה ל-3 חלקים: לחלק הראשון מוסיפים מעט אספרסו, לחלק השני מוסיפים ברנדי או ליקר ואת החלק השלישי משאירים כפי שהוא.

בצלחות נפרדות מפזרים קוקוס, אבקת קקאו, או אגוזים קצוצים ומגלגלים את הכדורים.

שימו לב, הקקאו מר ולכן נפזר שכבה ממש דקיקה ממנו (אפשר להשתמש במסננת דקה ולפזר את הקקאו מעל הכדורים).

ואם אתם מפצלים את העיסה ומכינים כדורים “מחוזקים” הקפידו כל סוג כדורים לצפות בציפוי מסוג אחר – כדי שלא תתבלבלו.

בהצלחה

עוד קינוחים כאן:

טארט גבינת קשיו ותפוחים

כנאפה מתוקה

עוגיות שוקולד צ’יפס

טראפלס שוקולד טחינה

כדורי תמרים ואגוזים

מאפין תפוחים מופחת קלוריות

שטרודל תפוחים דל קלוריות

פנקייק פצפוצי שוקולד

פנקייק כוסמת וקמח טף סופר בריא

מאפינס עם הפתעה

עוגת גבינה פירורים

 

 

ואם אתם עדיין לא סגורים על תפריט לפסח הנה  כמה מתכונים שווים וקלים במיוחד:

Untitled collage

http://saloona.co.il/bishultivoni123/?p=563

 וגם , כמה רעיונות למתכונים שונים שיכולים לככב על שולחן הסדר שלכם, ובכלל כל השנה:

תפריט פסח 2017

בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים.

https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

חוץ מזה, ממש אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

 תודה :)

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה