הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 120

החל מיוני 2016

לכבוד פסח הממשמש ובא, הכנתי תפריט עם ההמלצות שלי למגוון מנות טעימות וקלות להכנה שיוכלו בקלות לפאר כל שולחן בליל הסדר . והנה דוגמא למנה אחת נוספת, קציצות טופו-תרד, קלות מאד להכנה וטעימות בטירוף, שאפשר להכין כל השנה וכולם יאהבו! כל המנות בתפריט מתאימות גם לצמחונים, טבעונים ולנמנעים מגלוטן.

25/03/2017

 האביב כבר כאן, פסח ממשמש ובא ואני נשאלת שוב ושוב “אז מה מכינים לפסח”.

אז לכל המתלבטים ומתחבטים הכנתי תפריט עם ההמלצות שלי למגוון מנות טעימות וקלות להכנה שיוכלו בקלות לפאר כל שולחן בליל הסדר  (וכל השנה).

כל המנות מתאימות גם לצמחונים, טבעונים ולנמנעים מגלוטן.

והנה מנה אחת נוספת, קציצות טופו-תרד, קלות מאד להכנה וטעימות בטירוף, שאפשר להכין כל השנה וכולם יאהבו!

Picture_20170325_121644001s


המצרכים (לכ-10 קציצות):

300 גרם טופו קשה

5-6 כפות קמח תירס/קמח חומוס (אם צריך אפשר גם יותר)
1/2 צרור כוסברה קצוצה

1-2 גבעולי סלרי

חצי חבילה תרד
1 בצל בינוני

1 שן שום כתושה
8 כפות שמן זית
כפית מיץ לימון
מלח

 

לעבודה:

טוחנים את כל הרכיבים מלבד הקמח, במעבד מזון למרקם חלק (אם צריך מוסיפים טיפונת מים).

מוסיפים את הקמח ובודקים שהמרקם נוח ליצירת קציצות יציבות.
יוצרים קציצות עגולות, קצת יותר גדולות מכדור פינג פונג. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומועכים טיפה, מברישים מעט שמן זית מלמעלה ואופים כ-25 דקות להתייצבות, אם יש צורך הופכים ואופים עוד 7 דקות.

זהו – פשוט וקל !

אפשר להגיש את הקציצות כפי שהן או לשדך להן איזה רוטב שאוהבים, שימו לב את הקציצות מניחים בתוך הרוטב כשהוא כבר מוכן רק לחימום אחרון לפני ההגשה.

מוזמנים להצטרף לסדנת מתכוני פסח שאקיים ב 31/3. נותרו עוד מס’ מקומות.

נכין יחד מגוון מתכונים משגעים לפסח, נקצוץ, נתבל, נגלגל ולבסוף נשב יחד לאכול ארוחה משובחת.

כל המתכונים מתאימים לליל הסדר ולכל השנה, מתאימים לטבעונים ולרגישים לגלוטן.

לפרטים נוספים וליצירת קשר הכנסו לדף הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/bishultivoni/

לסרטוני הדגמה של המתכונים שלי, מוזמנים גם לערוץ היוטיוב שלי: https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ/videos

 תפריט פסח 2017

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

קיש ירקות ים תיכוניים, או: זכרונות אהבה מפרובנס

לפני שנים רבות, כשעוד היינו צעירים, יפים, חטובים ונטולי ילדים, החלטתי יום אחד להפתיע את בנזוגי במתנת הפתעה ליום הולדתו,  באחד הבקרים, כמה ימים לפני יום ההולדת תוך שהוא מתארגן ליציאה לעבודה, הושבתי אותו לרגע, הגשתי קפה...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה