הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

במזג האויר הקר של השבוע האחרון, לחם חם ופריך שיוצא מהתנור הביתי וממלא את כל הבית בניחוחות מגרים הוא בדיוק מה שצריך. הנה מתכון קל במיוחד ללחם בירה מדהים שמכינים בקלות וטורפים אפילו יותר בקלות.

11/01/2017

במזג האויר הקר של השבוע האחרון, לחם חם ופריך שיוצא מהתנור הבייתי וממלא את כל הבית בניחוחות מגרים הוא בדיוק מה שצריך.
הנה מתכון קל במיוחד ללחם בירה מדהים שמכינים בקלות וטורפים אפילו יותר בקלות. ללא לישה או התפחה.

ו-לא, אין לו טעם או ריח של בירה והוא בהחלט מתאים לילדים. תיהנו.

המצרכים:

500 גר’ (חצי קילו) קמח תופח (!!)

500 מ”ל בירה (לבנה או שחורה)
1/2  כפית מלח
לתוספות: אגוזים קצוצים/עגבניות מיובשות/ זייתים/פירות יבשים ועוד
לקישוט (אם רוצים) שומשום/קצח/גרעינים שונים

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים היטב בקערה גדולה (זהירות הבירה גולשת), שופכים לתבנית משומנת (התערובת נוזלית וזה בסדר) מקשטים מלמעלה בשומשום/קצח/גרעינים ומכניסים לאפיה בתנור חם בחום של 180 מעלות לכ 35-40 דקות. בסיום בידקו שגם החלק התחתון של הלחם אפוי, במידה ולא, היפכו אותו בתוך התבנית ותנו לו עוד 5 דקות אפיה “על הראש”.

 10923533_10202552170320477_7948756401501026768_n

מומלץ לא לוותר על התוספות אחרת הלחם יוצא סתמי.
אפשר לאכול עם ממרח טוב כמו ממרח האגוזים הזה או או בצירוף המרק המדהים הזה ולחלום שאתם באיזה צימר באלפים.

מוזמנים לשתף.

אם נהניתם ואתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכםאתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (במחשבים בלבד) ולהיות הראשונים לקבל מתכונים חדשים

בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים.

https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

חוץ מזה, אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

 

תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה