הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

הפעם הגיעה מנה עם ריח משגע, עם פטריות, ערמונים ובטטה ותיבול של טחינה גולמית וסילאן – בחיי, זה היה פשוט מדהים! ממליצה גם לסקפטים שבינכם לנסות את המנה הזו!

07/11/2016

בשבוע שעבר נחתנו באופן ספונטני ביותר בלנדוור סניף מודיעין, כשאני אומרת נחתנו הכוונה אליי ואל עוד 3 חברות טבעוניות, שהכרנו לראשונה כשהן הגיעו להשתתף באחת מסדנאות הבישול שלי, ואחר כך בעוד אחת ובעוד אחת… ובאיזשהו שלב הפסקנו לספור ובדרך גם הפכנו להיות חברות, כאלה שמתייעצות על כל מיני נושאים ונהנות לבחון יחד מסעדות טבעוניות.

אז כמו שסיפרתי, נחתנו בלנדוור מודיעין באופן ספונטני לחלוטין, תפסנו לנו שולחן במרפסת והתחלנו לקשקש. ולאכול כמובן.

לנדוור השכילו להכיר ולהעריך את אורחיהם הטבעונים, והם מציעים תפריט טבעוני מגוון עם מנות מושקעות בכל קטגוריה, שניכר שהוקדשה להן מחשבה, פשוט תענוג לסעוד שם עם מבחר כזה רחב ומנות מושקעות וטעימות. (לדעתי דווקא  בארוחת הבוקר הטבעונית יש מה לשפר אבל זה כבר לפעם אחרת)

מילה על העיצוב של סניפי לנדוור: אמנם לא ביקרתי בכולם (עדיין?!) אבל באלה שביקרתי מאד נהנתי מהעיצוב שמשדר חמימות נעימה, ולי יש תמיד הרגשה שנכנסתי לאיזו מסעדה כפרית בארץ אחרת ובעשור אחר.

חוץ מזה שהסניף במודיעין תמיד נחמד והצוות מאיר פנים וחביב וזה מאד חשוב.

images

אז מה אכלנו?

הזמנו מנה של פוקאצה שווארמה טבעונית, שהגיעה חמה ומהבילה עם ערימה של תבשיל מנתחי סויה בתיבול מדוייק ועם המון טחינה וירק מלמעלה.

לצידי הוזמנה מנה של קדירה צרפתית מצויינת: תבשיל ירקות שורש ביין מוגש עם אורז וסלט קטן – ממש מצויין

אני הזמנתי סלט עם קוביות עדשים שהיה חביב אבל לא התעלפתי.

14237609_10154589356341091_4332229429676218523_n

מולי הוזמנה מנת כוסמת. עכשיו תנו לי לומר מילה על כוסמת: זה אחד מחומרי הגלם היותר מוזרים בעיניי, יש לה טעם וריח עזים שנראה לי שמתאימים רק לחורף באיזה קולחוז מרוחק… בקיצור – אף פעם לא התחברתי.

הפעם הגיעה מנה עם ריח משגע, עם פטריות, ערמונים ובטטה ותיבול של טחינה גולמית וסילאן – בחיי, זה היה פשוט מדהים! ממליצה גם לסקפטים שבינכם לנסות את המנה הזו!

kusemet1-630x280

וכמובן שבפגישת בנות חובבות מזון שכמותנו אי אפשר לסיים בלי קינוח … רק אומר שהרוזלך היו מעולים, הגיעו חמים ישר מהתנור עם ממרח לוטוס שנזל אל תוך חלל הפה – בקיצור – תענוג.

הארוחה הייתה מצויינת, השירות היה נעים חביב ויעיל והחברה הייתה נהדרת.

תודה בנות על החברה הנעימה!

ועכשיו, חברות וחברים, אתם מבינים, למה טבעוניות נהנות יותר :)

בשבועות הקרובים אנחנו מתכננות לדגום מסעדה אחרת – יש למה לחכות.

 14495238_10154655728086091_7958267622506659002_n

הערה לסדר:

יש לציין שלא הוזמנו ע”י המסעדה, אלא הגענו כסועדות רגילות. לצערי התמונות שצילמנו לא יצאו מאד יצוגיות ולכן צירפתי כאן להנאתכם תמונות מדף הפייסבוק של לנדוור.

 

רוצים להמשיך לקבל ממני מתכונים מדליקים? אל תשכחו להירשם כמנויים בכפתור משמאל למעלה (אפשרי רק במחשבים ולא בניידים)

מוזמנים להירשם גם בערוץ היוטיוב וגם בדף הפייסבוק

https://www.facebook.com/bishultivoni/

ולהיות הראשונים ליהנות ממתכונים, טיפים, סרטונים ועוד.

אם אתם רוצים להשתתף באחת מסדנאות הבישול שלי כנסו לדף הפייסבוק ושלחו לי הודעה פרטית

 

 

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה