הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

שטרודל תפוחים דל קלוריות – קינוח קליל וטעים, מתקתק שסוגר לנו בדיוק את הפינה של הרצון למשהו מתוק אחרי הארוחה או בערב מול הטלויזיה.

24/10/2016

מה עושים כשרוצים לשמור על המשקל ועדיין ליהנות מידי פעם מקינוח מתוק וטעים בלי הרבה נקיפות מצפון?

20161022_113431s

אז קרן המקסימה משומרי משקל ביקשה ממני לחשוב על קינוח דל קלוריות בן 3 נקודות.

ואם קרן מבקשת – כמובן שאני מתייצבת לאתגר.

מי שמכיר את שיטת הנקודות של שומרי משקל יודע שלהכין קינוח בן 3 נקודות זה אתגר לא פשוט, אבל ישבתי לחשוב ולתכנן ואחרי וריאציות שונות יצא לי מתכון מקסים של קינוח קליל וטעים, מתקתק שסוגר לנו בדיוק את הפינה של הרצון למשהו מתוק אחרי הארוחה או בערב מול הטלויזיה.

בקינוח הזה השתמשתי בדפי פילו שנדרשת קצת מיומנות לעבוד איתם.

במידה ואתם מתקשים אני ממליצה להשתמש ב 2 דפים יחד, זה מקל על התהליך (רק צריך לזכור שבמקרה כזה הניקוד מתייחס ל 1/2 שטרודל)

אז לעבודה:

(החומרים ל 2 מנות)

1 דף פילו

1 תפוח עץ

1 שקית ממתיק מלאכותי (אפשר לדעתי לוותר)

1/2 כפית קינמון

 

חותכים את התפוח לקוביות קטנות, מוסיפים את הקינמון והממתיק, מערבבים ומכניסים למיקרוגל לבישול של 2 דקות.

מפשירים את חבילת עלי הפילו כשעתיים בטמפרטורת החדר.

פורשים את החבילה בעדינות רבה, העלים מאד מאד עדינים, מתייבשים ונקרעים בקלות ולכן יש לעבוד איתם בעדינות ובמהירות.

לאחר שפרשנו את החבילה מרימים דף אחד ומקפלים כלפי מעלה לחצי (במידה ומתקשים לקפל דף אחד בלבד אפשר להשתמש בשניים יחד)

חותכים את הדף המקופל לשניים, מפזרים את קוביות התפוחים האפויות בקצה הקרוב אליכם של כל חצי, מקפלים את השוליים כלפי פנים ומגלגלים (הוראות מדוייקות בסרטון המצורף).

מברישים את השטרודל במעט שמן קוקוס ואופים בחום של 200 מעלות כ 15 דקות או עד שמשחים.

בתיאבון.

 

רוצים לראות איך אני מכינה את זה בקלות?

לחצו כאן

https://www.youtube.com/watch?v=yEgeoMQeKSc20161022_113509A

עוד קינוחים כאן:

טארט גבינת קשיו ותפוחים

כנאפה מתוקה

עוגיות שוקולד צ’יפס

טראפלס שוקולד טחינה

כדורי תמרים ואגוזים

מאפין תפוחים מופחת קלוריות

פנקייק פצפוצי שוקולד

פנקייק כוסמת וקמח טף סופר בריא

מאפינס עם הפתעה

עוגת גבינה פירורים

 

רוצים להמשיך לקבל ממני מתכונים מדליקים? אל תשכחו להירשם כמנויים בכפתור משמאל למעלה (אפשרי רק במחשבים ולא בניידים)

מוזמנים להירשם גם בערוץ היוטיוב וגם בדף הפייסבוק

https://www.facebook.com/bishultivoni/

ולהיות הראשונים ליהנות ממתכונים, טיפים, סרטונים ועוד.

למידע על סדנאות הבישול שלי כנסו לדף הפייסבוק ושלחו לי הודעה פרטית

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה