הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 70

עוקבים: 31

החל מיוני 2016

ירקות אפויים בתנור בניחוח הודי עם עדשים בקארי וקינואה. ארוחה מלאה בקופסא שאפשר לקחת לעבודה או להכין מראש ולחמם כשמגיעים הביתה, קלה להכנה ומשביעה, עם חלבון מלא, דלת שומן ופחמימות והיתרון הגדול הוא שניתן להכין מראש כמות גדולה ולחלק למנות.

22/10/2016

הנה עוד דוגמא לארוחה מלאה בקופסא שאפשר לקחת לעבודה או להכין מראש ולחמם כשמגיעים הביתה:

ירקות אפויים בתנור בניחוח הודי עם עדשים בקארי וקינואה

vegetables

ארוחה מלאה, קלה להכנה ומשביעה, עם חלבון מלא, דלת שומן ופחמימות והיתרון הגדול הוא שניתן להכין מראש כמות גדולה ולחלק למנות.

אז מה צריך:

מגוון ירקות שאוהבים, אני השתמשתי ב: חציל, בטטה, בצל, קישוא, גזר וסלק

פטרוזיליה או כוסברה

2 כפות שמן

כף רסק עגבניות

אבקת קארי הודי

מים

חותכים את הירקות לקוביות ומתבלים בשמן, מלח ופטרוזיליה, מדללים את רסק העגבניות בחצי כוס מים, מוסיפים לירקות ומערבבים.

אופים בחום של כ 200 מעלות עד שהירקות אפויים  אבל לא רכים מידי (כחצי שעה, תלוי בתנור)

 

לעדשים:

כוס עדשים ירוקות

רסק עגבניות

אבקת קארי הודי

מלח

מבשלים עדשים ירוקות בכמות כפולה של מים עד שמבושלות ורכות, מוסיפים כף רסק עגבניות וכפית קארי וחצי כפית מלח, מבשלים  הכל יחד עוד כמה דקות עד שמבעבע ומסירים מהאש

 

קינואה:

לבשל את הקינואה במים עם מעט מלח

1 כוס קינואה עם 1.5 כוס מים על אש נמוכה עד שכל המים מתאדים (ממש כמו אורז)

 

רוצים לראות איך אני מכינה את זה?

לחצו כאן

 

רוצים להמשיך לקבל ממני מתכונים מדליקים? אל תשכחו להירשם כמנויים בכפתור משמאל למעלה (אפשרי רק במחשבים ולא בניידים)

הירשמו גם בערוץ היוטיוב וגם בדף הפייסבוק

https://www.facebook.com/bishultivoni/

ותהיו הראשונים ליהנות ממתכונים, טיפים, סרטונים ועוד.

למידע על סדנאות הבישול שלי כנסו לדף הפייסבוק ושלחו לי הודעה פרטית

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

חטיפי "גבינה" טבעוניים בקלי קלות

אני תמיד מחפשת רעיונות למנות טעימות שלא ידרשו ממני רבה עבודה. במקרר חיכתה לי חבילה של טופו רך , חיפוש מהיר במקפיא גילה דפי סיגר ומיד צצה מנה כיפית שהילדים חיסלו לי...   הנה מתכון קל ומהיר לחטיפי "גבינה" טבעוניים, קלים...

תצוגה מקדימה

אזניי המן טבעוניות במגוון מילויים משמחים

אז פורים בפתח וכל ההורים במתח... טירוף הענק והגמד בעיצומו, ומה נכניס למשלוח המנות? ומה עדיף אזני המן קנויות או מוכנות בבית? אז בעיקרון אני מעדיפה להכין בבית (אם יש זמן), ראשית, אנחנו יודעים מה יש בפנים ויכולים להמנע מכל מיני...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה