הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 95

עוקבים: 38

החל מיוני 2016

שוברים את הראש מה לקחת לארוחת הצהריים בעבודה? הנה סרטון חדש שהכנתי עם רעיון לארוחה מלאה שאפשר לארוז בקופסא, לקחת לעבודה, לטיול או אפילו לסוכה. טעימה, קלה להכנה, עם המון סידן וחלבון.

18/10/2016

גם אתם שוברים את הראש מה לקחת לארוחת הצהריים בעבודה?

מחפשים משהו שאפשר להכין יום-יומיים מראש, שישביע ויהיה טעים אבל גם בריא ולא כבד מידי?

kuskusSmall

הנה סרטון חדש שהכנתי עם רעיון לארוחה מלאה שאפשר לארוז בקופסא, לקחת לעבודה, לטיול או אפילו לסוכה.

טעימה, קלה להכנה, עם המון סידן וחלבון.

הרעיון הוא להכין כמות מכל אחת מהמנות: ירקות קלויים, טופו מוקפץ, שעועית לבנה מבושלת וקוסקוס,

לארוז בנפרד ואז לחבר בין הרכיבים למנה מאוזנת, משביעה וטעימה.

 

רוצים לראות איך אני עושה את זה?

הכל כאן בסרטון

20161015_132835s

תיהנו.
אשמח שתשתפו.

 https://www.youtube.com/watch?v=lrTKwmK5HNs

רוצים להמשיך לקבל ממני מתכונים מדליקים? אל תשכחו להירשם כמנויים בכפתור משמאל למעלה (אפשרי רק במחשבים ולא בניידים)

מוזמנים להירשם גם בערוץ היוטיוב וגם בדף הפייסבוק

https://www.facebook.com/bishultivoni/

ולהיות הראשונים ליהנות ממתכונים, טיפים, סרטונים ועוד.

למידע על סדנאות הבישול שלי כנסו לדף הפייסבוק ושלחו לי הודעה פרטית

 

 

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

קדירת קציצות טופו בטטה ברוטב ירקות וחומוס ארומתי

אני בנאדם של תבשילים, אוהבת לזרוק כמה דברים לסיר אחד, לתבל ולקבל תבשיל עשיר ומגוון שכל אחד מהרכיבים מעניק את הצבע, הטעם והערכים שלו לתבשיל כולו. תבשילים כאלה תמיד...

תצוגה מקדימה

מקפלים, מגלגלים וממלאים

אמנם אני לא אופה הרבה, יותר טיפוס של בישולים אבל חברתי נעמי גרשברג הכירה לי את  דף הפיסבוק של Catalog Retete ואני שמחה לחלוק אתכם חלק מהשיטות לקיפולים, גלגולים ועיטופי בצק שמצאתי שם. נסו אותן וספרו מה אהבתם. את השמש המקסימה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה