הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

אז שוב הגעתם למצב שכבר נמאס מכל הממרחים הקיימים ומחפשים משהו חדש? הנה ממרח מגניב, בריא, מלא בסידן, ברזל ומגנזיום וכמובן טעים שהילדים ישמחו לקבל בכריך לבית הספר וגם אתם תיהנו ממנו: ממרח אגוזים ועגבניות מיובשות. קל, טעים בריא.

15/10/2016

20161008_123300small3

אז שוב הגעתם למצב שכבר נמאס מכל הממרחים הקיימים ומחפשים משהו חדש?

הנה ממרח מגניב, בריא, מלא בסידן,  ברזל ומגנזיום וטעים כמובן שהילדים ישמחו לקבל בכריך לבית הספר וגם אתם תיהנו ממנו:

ממרח אגוזים ועגבניות מיובשות.

קל, טעים בריא.

 

אז לעבודה:

כוס אגוזי מלך לא קלויים ולא מומלחים

שן שום קלופה

1/2 כפית לימון

2-3 עגבניות מיובשות מושרות בשמן

1/4 כוס מים

 

איך מכינים:

משרים את האגוזים במים לשעתיים לפחות

מסננים ומעבירים למעבד מזון, מוסיפים עגבניות קצוצות, שום ומים ומעבדים עד לקבלת ממרח חלק.

למי שאין מעבד מזון ניתן להשתמש בבלנדר מוט, זה לוקח טיפה זמן אבל בסוף מצליח.

כדאי להשתמש לשם כך בכלי צר וארוך כדי שלא יעופו עלינו שבבי אגוזים.

אפשרי לגוון את הממרח: לוותר על העגבניות ולהוסיף אחרי שהכל חלק לגמרי זיתים קצוצים או שמיר או בצל ירוק וכו’

 

זהו!

פשוט נכון?

הממרח יכול להשמר במקרר כמה ימים בקופסא סגורה ויילך מעולה בכריך עם עליי בייבי ועגבניה.

רוצים לראות איך אני מכינה אותו בוידאו?

הנה זה:

https://www.youtube.com/watch?v=JOf2c73QZs0
20161008_123300small2

לסרטונים ומתכונים נוספים אל תשכחו להירשם כמנויים בערוץ הזה בסלונה וגם בערוץ היוטיוב שלי, ותהיו הראשונים לקבל מתכונים וסרטונים חדשים.

אשמח שתעשו לי לייק ותשתפו :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה