הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 120

החל מיוני 2016

סוף הקיץ. מרגישים את האוויר הקריר בבוקר ובערב, כבר הרבה יותר נעים להסתובב בחוץ . אז לפני שהסתיו יתפרץ אלינו במלוא עוזו הנה מתכון קליל ומגניב לארטיקים של יוגורט ופירות (טבעוני), כדי להמתיק לנו את סוף הקיץ.

28/09/2016

סוף הקיץ.

מרגישים את האוויר הקריר בבוקר ובערב, כבר הרבה יותר נעים להסתובב בחוץ, ואפילו הכנתי מרק השבוע :)

אז לפני שהסתיו יתפרץ אלינו במלוא עוזו הנה מתכון קליל ומגניב לארטיקים של יוגורט ופירות, כדי להמתיק לנו את סוף הקיץ. קבלו:

smallארטיק פירות2

מה להכין?

כוס פירות חתוכים איזה שאוהבים (מנגו, אפרסק, פירות יער….)

2 גביעי יוגורט סויה (לבן או עם פרי – לא משנה)

סילאן (בהתאם למתיקות הפירות)

בננה (רצוי קפואה)

וזהו! בחיי!

אז לעבודה:

שופכים לבלנדר את הפירות, מוסיפים את היוגורט והבננה ומבלנדרים עד לקבלת מחית (לא חייבת להיות חלקה לגמרי) טועמים ובמידה ולא מספיק מתוק מוסיפים סילאן.

מעבירים את התערובת הקרמית לכוסיות פלסטיק או קרטון קטנות, תוקעים מקל של ארטיק ושולחים אותן לנוח לשעתיים במקפיא. דרך אגב, זה טעים בטירוף גם עכשיו, ללא הקפאה.

טיפ קטן: בד”כ כשהארטיקים קפואים פחות מרגישים את המתיקות לכן כדאי להוסיף טיפה יותר סילאן ממה שאתם חושבים.

עוד טיפ: אני משתדלת לשמור בפריזר קופסא עם בננות קפואות, ושולפת כשאני צריכה להכין גלידה או קינוח כלשהו. כשהבננות שקניתי מתחילות להבשיל וכבר פחות כיפיות ומוצקות אני קולפת ומכניסה לקופסא, ואז שולפת בעת הצורך.

כשרוצים להתפנק שולפים את הארטיקים מהכוסיות תוך לחיצה קטנה על הכוסית, ונהנים מפיסה קטנה של מתיקות קרירה.

למי מכם שרוצה גם לראות איך אני מכינה את הארטיקים ב 5 דקות עבודה הנה זה כאן:

ארטיק פירות1small

https://www.youtube.com/watch?v=_NNDYvluH6Q

בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות.

מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

 אם נהניתם מהמתכון ואתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם 

אתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש (רק במחשב לא מהנייד)

חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

 תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

קיש ירקות ים תיכוניים, או: זכרונות אהבה מפרובנס

לפני שנים רבות, כשעוד היינו צעירים, יפים, חטובים ונטולי ילדים, החלטתי יום אחד להפתיע את בנזוגי במתנת הפתעה ליום הולדתו,  באחד הבקרים, כמה ימים לפני יום ההולדת תוך שהוא מתארגן ליציאה לעבודה, הושבתי אותו לרגע, הגשתי קפה...

תצוגה מקדימה

על אוכל טבעוני במלונות ומתכון לחביתה טבעונית מנצחת

בשנים האחרונות, עולם הקולינריה עבר מהפך, טבעונות הפכה מ"טרנד חולף של קבוצת אנשים מוזרים" לאורח חיים לגיטימי ומוכר. כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה