הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

פתאום באמצע השבוע חשקה נפשי בלביבות חמות ושמנמנות עם ניחוח של הודו (אבל עם המזגן) וכמובן שצריך שיהיו גם בריאות ומזינות ויכילו חלבון…. אז יצאתי למשימה

30/08/2016

levivot kruvit

פתאום באמצע השבוע חשקה נפשי בלביבות חמות ושמנמנות עם ניחוח של הודו (אבל עם המזגן)

וכמובן שצריך שיהיו גם בריאות ומזינות ויכילו חלבון….

אז יצאתי למשימה:

המצרכים:

כרובית אחת מבושלת

בצל גדול

1 תפוח אדמה גדול מבושל ומקולף

2 כוסות עדשים כתומות מושרות ומסוננות (משרים  כשעתיים)

1 כוס פירורי פנקו (אפשר פירורי לחם רגילים וללא גלוטן ניתן להשתמש בקמח חומוס לא קלוי)

2 כפיות שטוחות תערובת קארי הודי

כפית שטוחה תערובת גאראם מסלה (לא חובה)

כפית שטוחה מלח

לעבודה:

מכניסים לבלנדר עדשים מסוננות, בצל, וכרובית מבושלת, מעבדים בפולסים עד לקבלת תערובת קצוצה היטב (אבל לא ממרח) . מוסיפים את פירורי הפנקו ומערבבים.

אנחנו אמורים לקבל עיסה מעט דביקה שניתן ליצור ממנה קציצה מבלי שתתפרק, אם היא מתפרקת יש יותר מידי נוזלים ואפשר להוסיף עוד קצת פירורים.

מתבלים: התבלינים ההודים הם עזי טעם, במיוחד התערובות שעוצמת הטעם והארומה שלהן משתנה, ולכן מוסיפים את התבלינים בהדרגה: קודם מחצית הכמות, טועמים ורואים אם זה מספיק, במידה ורוצים מוסיפים עוד.

יוצרים מהעיסה כדור בגודל כדור פינג פונג ומועכים לקציצה שטוחה ועבה.

מטגנים: אפשר לטגן כמה דקות מכל צד ולהעביר לנייר סופג

אופים:(יותר בריא) : משמנים מעט נייר אפיה, מניחים את הלביבות, משמנים בעזרת מברשת ואופים בחום של 180 מעלות כ 25 דקות עד שהן יציבות וניתן להפוך, ועוד 10 דקות מהצד השני. שימו לב שלא יתייבשו, אם הן יציבות אחרי 15 דקות, אפשר להפוך.

מגישים מיד עם יוגורט סויה לבן מתובל ברוטב צ’ילי מתוק וסלט ירקות, ומדמיינים שאנחנו בדלהי או בפונה….

נמסטה.

(אם לא מגישים מיד , מומלץ מאד לשמור בקופסא אטומה כשהן עדיין חמות.)

בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

 אם נהניתם מהמתכון ואתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם 

אתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש (רק במחשב לא מהנייד)

חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

 תודה :)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

קיש ירקות ים תיכוניים, או: זכרונות אהבה מפרובנס

לפני שנים רבות, כשעוד היינו צעירים, יפים, חטובים ונטולי ילדים, החלטתי יום אחד להפתיע את בנזוגי במתנת הפתעה ליום הולדתו,  באחד הבקרים, כמה ימים לפני יום ההולדת תוך שהוא מתארגן ליציאה לעבודה, הושבתי אותו לרגע, הגשתי קפה...

תצוגה מקדימה

על אוכל טבעוני במלונות ומתכון לחביתה טבעונית מנצחת

בשנים האחרונות, עולם הקולינריה עבר מהפך, טבעונות הפכה מ"טרנד חולף של קבוצת אנשים מוזרים" לאורח חיים לגיטימי ומוכר. כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה