הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 111

החל מיוני 2016

החופש הגדול עוד כאן, אז הנה מתכון לפנקייקס מעולים שאפשר להכין יחד עם ילדים ולהתענג עליהם בארוחת בוקר כיפיית (או ערב).

18/08/2016

החופש הגדול עוד כאן, אז הנה מתכון לפנקייקס מעולים שאפשר להכין יחד עם ילדים ולהתענג עליהם בארוחת בוקר כיפיית (או ערב).

 פנקייק פצפוצי שוקולד משגע

המצרכים לכ -12 פנקייקס קטנים:
1.5  כוסות קמח כוסמין (אפשר גם לבן או חצי לבן וחצי מלא)
1.5  כוס חלב סויה (או כל חלב צמחי אחר)
1.5  כפית אבקת אפיה
1.5  כפית אבקת סודה לשתיה
3  כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
רבע חפיסה שוקולד מריר קצוץ או חופן פצפוצי שוקולד

(אפשר להוסיף אגוזים, בוטנים, חמוציות, צימוקים, פירות יער, תפוח עץ מגורד או כל דבר אחר שעושה לכם את זה)

pancake

להכנה:

טורפים את כל הרכיבים יחד במטרפה עד שאין גושים.
מחממים שמן במחבת ומוזגים באמצעות מצקת פנקייקס בגודל הרצוי.

אני משתמשת ברבע מצקת בערך.
מטגנים כמה דקות בחום בינוני, כשמופיעות בועות הופכים את הפנקייק לטיגון נוסף של כמה שניות ומעבירים לנייר סופג.
אוכלים מיד עם סירופ מייפל או שוקולד או אבקת סוכר.

בתיאבון.

עוד קינוחים כאן:

טארט גבינת קשיו ותפוחים

כנאפה מתוקה

עוגיות שוקולד צ’יפס

טראפלס שוקולד טחינה

כדורי תמרים ואגוזים

מאפין תפוחים מופחת קלוריות

שטרודל תפוחים דל קלוריות

פנקייק כוסמת וקמח טף סופר בריא

מאפינס עם הפתעה

עוגת גבינה פירורים

 

 

מוזמנים לשתף, באהבה.

מוזמנים להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם, תאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח . מוזמנים להצטרף לדף ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

 אם נהניתם ואתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם 

אתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש.

חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק.

תודה.

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

סלט חיטה עדשים ואבוקדו עם פרי ואגוזי קשיו

סלטים הם דרך נהדרת לקבל שפע של ויטמינים, מינרלים ועוד המון דברים טובים לגוף בצלחת אחת. השילוב של ירקות בצבעים שונים, עשבי תיבול, דגנים, קטניות ואגוזים יחד מעניק לגוף בוסט של אנרגיה ובריאות, תחושת שובע וקלילות. השבוע...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה