הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

 

11390231_10203288794055610_5085967679288282428_n

 

הכוכבת הפרטית שלי הייתה “כוכבת השבוע” בכתה, במהלך כל יום היא הביאה תמונות או סיפורים על עצמה ושיתפה עם הכתה, ובשישי היא ארגנה משחק והביאה מאכל אהוב.
הכוכבת ביקשה מאפינס הפתעה או כפי שהסבירה “שלילדים תהיה הפתעה כשהם אוכלים את זה”- וגם ידעה בדיוק איזו הפתעה היא רוצה 

אז הנה מתכון למאפינס הפתעה שאפשר להכין בצ’יק צ’ק ומתאים בדיוק למסיבות סוף השנה בגן או בכתה:

המצרכים לכ- 15 מאפינס קטנים :

2 כוסות קמח תופח (!)
2 כוסות רסק תפוחים לא ממותק
1/2 כוס סוכר (אפשר טיפה יותר)
3/4 כוס שמן

למילוי:
ממרח שוקולד כלשהו (עלית,שחר- מה שאוהבים)

מערבבים הכל יחד מלבד השוקולד, ערבוב באמצעות מטרפה מסייע מאד לקבלת תערובת חלקה ונטולת גושים. כשהתערובת מוכנה מוזגים באמצעות כף לכוסיות נייר עד לגובה השליש הראשון של הכוס. על הבלילה שמים כחצי כפית ממרח שוקולד ומכסים בכמות נוספת של הבלילה עד לגובה 2/3 הכוס (המאפינס תופחים).

10414537_1681026945499343_7816908412588402214_n
180 מעלות בתנור חם לכ 20 דקות אפיה, עד שהחלק העליון משחים.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני האכילה. זהירות השוקולד בפנים רותח.

אפשר לקשט בקצפת אבל ממש לא חייבים.

 12495162_1681026908832680_8226643032761196022_n
בתיאבון
עוד קינוחים כאן:
וזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

 

אם נהניתם ואתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם 

אתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש.

חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

קיש ירקות ים תיכוניים, או: זכרונות אהבה מפרובנס

לפני שנים רבות, כשעוד היינו צעירים, יפים, חטובים ונטולי ילדים, החלטתי יום אחד להפתיע את בנזוגי במתנת הפתעה ליום הולדתו,  באחד הבקרים, כמה ימים לפני יום ההולדת תוך שהוא מתארגן ליציאה לעבודה, הושבתי אותו לרגע, הגשתי קפה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה